Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynı tanı bana da kondu, şuan hamileliğimin 31. Haftasındayım aynı zamanda hematoloji de düzenli olarak kan değerlerimi takip ediyor hiçbir sıkıntı yaşamadım içiniz rahat olsun. Sadece hematolojiye de kadın doğum gibi düzenli takipli olmayı ihmal etmeyin.
Aynı tanı bana da kondu, şuan hamileliğimin 31. Haftasındayım aynı zamanda hematoloji de düzenli olarak kan değerlerimi takip ediyor hiçbir sıkıntı yaşamadım içiniz rahat olsun. Sadece hematolojiye de kadın doğum gibi düzenli takipli olmayı ihmal etmeyin.
Hayır doktor böyle bişey söylemedi. Sadece pıhtılaşma olmasın diye kan sulandırıcı kullanıyorum. Benim bebeğin maşallahı var haftasından ilerde gidiyor kilosu falan tosuncuk. Hastalıktan dolayı hamileliğimde hiçbir sıkıntı yaşamadım Siz kaçıncı haftadasınız?
Hayır doktor böyle bişey söylemedi. Sadece pıhtılaşma olmasın diye kan sulandırıcı kullanıyorum. Benim bebeğin maşallahı var haftasından ilerde gidiyor kilosu falan tosuncuk. Hastalıktan dolayı hamileliğimde hiçbir sıkıntı yaşamadım Siz kaçıncı haftadasınız?
Teşekkürlersizin hangi gende mutasyon çıktı benim sadece calr tip2 de meğer yıllardır varmış farkedilmedi hamileliğimin 7. Haftasında hematoloji gidince ortaya çıktı Doğumdan sonra birde kemik iliği alalım dedi
Teşekkürlersizin hangi gende mutasyon çıktı benim sadece calr tip2 de meğer yıllardır varmış farkedilmedi hamileliğimin 7. Haftasında hematoloji gidince ortaya çıktı Doğumdan sonra birde kemik iliği alalım dedi
Merhaba 2.5 yıllık evliyim esasiyel trombosit hastalığımi nikâh islemlerin de fark edildi 2.5 yıldır ilaç kullanıyorm degerlerim ilk öğrendiğim de 1.200 deydi kan sulandirici(Coraspirin) ve Throduce 0.5 ml kullanıyorum. Şuan değerim 480 bin de. Çocuk düşünemiyorum bu durumda doktorum tehlikeli olduğunu ve iğne takviyesi ile çocuk düşünürsun dedi fakat iğnem ( Pegasus 135/0.5 ml) Türkiye de yok. Pandemiden sonra Türkiye ye girişi olmamış. Benim durumumda olan hasta var mı