• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esad'tan şaşırtan açıklama

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
Suriye lideri Beşar Esad'ın, Suriye’deki aktif çatışmaların bir yıl içinde sona ereceğini söylediği iddia edildi.

Şam’a gerçekleştirdiği ziyareti düzenlediği basın toplantısında değerlendiren Rusya eski başbakanı Sergey Stepaşin, Esad'ın kendisine Suriye’deki büyük çatışmaların bir yıl içinde sona ereceğini bizzat söylediğini belirtti.

Stepaşin, "Ülkedeki mevcut savaş durumu üzerine sorduğum soruya sayın Esad, 'Bir yıl içerisinde Suriye’deki büyük çatışmalar sona erecek. Bu etabın tamamlanmasının ardından ise zaten devamlı olarak uğraştığımız terörle ve teröristlerle mücadele alanına tamamen geçiş yapmamız gerekecek' diyerek yanıt verdi" şeklinde konuştu.

http://www.mynet.com/haber/dunya/es...tm_medium=referral&utm_campaign=haberwallpost

Teröristlerin önde gideni sensin zaten !

ben de güvenmiyorum ama savaş bitse de ülkedeki suriyeliler dönseler diye umut ediyorum
Kolayina dönmezler gibime geliyor. Hadi diyelim savaş bitti. Suriye de hayat kalmadi ki. Buraya gelip cokta rahat bir hayata devam edenlerin bile isteye o halde ki Suriye'ye döneceklermi? Sanmiyorum :/

Kolayina dönmezler gibime geliyor. Hadi diyelim savaş bitti. Suriye de hayat kalmadi ki. Buraya gelip cokta rahat bir hayata devam edenlerin bile isteye o halde ki Suriye'ye döneceklermi? Sanmiyorum :/

ben de sanmıyorum ama umarım dönerler
ben istemiyorum şahsen ülkemde bu kadar kişiyi
az buz değiller ki heryeri sardılar
savaş bitince dönme şartı olmalı

ben de sanmıyorum ama umarım dönerler
ben istemiyorum şahsen ülkemde bu kadar kişiyi
az buz değiller ki heryeri sardılar
savaş bitince dönme şartı olmalı

savaş bitince inşallah yardımlar da bitecek o zaman paşa paşa dönerler. nitekim ıraktan döndüler savaş hala devam etmesine rağmen. yaşam şartlarını beğenmemişler. bizlerde elimizden ne gelirse yapmamız gerekiyor. acımak istemiyorum ne yalan söyleyim. esenyurtta şehrin orta yerinde yolumuzu kesip zorla para istediler . vermeyince de birleştiler . o kalabalıkta ne cesaret anlamadım. korktum acıkcası. :72:

savaş bitince inşallah yardımlar da bitecek o zaman paşa paşa dönerler. nitekim ıraktan döndüler savaş hala devam etmesine rağmen. yaşam şartlarını beğenmemişler. bizlerde elimizden ne gelirse yapmamız gerekiyor. acımak istemiyorum ne yalan söyleyim. esenyurtta şehrin orta yerinde yolumuzu kesip zorla para istediler . vermeyince de birleştiler . o kalabalıkta ne cesaret anlamadım. korktum acıkcası. :72:

o olayları dün açılan konuda da konuştuk
maalesef çok acayip insanlar gelmiş
herkes huzursuz
insan tabiki korkar napıcakları belli değil
kiraya vermiyo diye molotof bile atanlar varmış

ıraktan da mı gelmişlerdi buraya

Son düzenleme:
o olayları dün açılan konuda da konuştuk
maalesef çok acayip insanlar gelmiş
herkes huzursuz
insan tabiki korkar napıcakları belli değil
kiraya vermiyo diye molotof bile atanlar varmış

ıraktan da mı gelmişlerdi buraya

yok suriyeden ırak gitmişler ama yaşam şartlarını beğenmemişler . belki ordan buraya geldiler bilimiyorum.

yok suriyeden ırak gitmişler ama yaşam şartlarını beğenmemişler . belki ordan buraya geldiler bilimiyorum.

anladım
umarım giderler ben istemiyorum açıkçası
demek ırak ta alıyomuş bunları
neden hepsi buraya geliyo madem
en çok lübnanla buraya gelen oluyomuş

anladım
umarım giderler ben istemiyorum açıkçası
demek ırak ta alıyomuş bunları
neden hepsi buraya geliyo madem
en çok lübnanla buraya gelen oluyomuş

artık alınmadığını biliyorum . sınır kapaları kapandı. kaçak giren olur tabi. lübanda 3 milyon civarı varmış. bizde de 700 bin. of bide artıyormuş yani doğum falan. adanada doğumhanede yer bulamıyorlarmış bunlardan.

artık alınmadığını biliyorum . sınır kapaları kapandı. kaçak giren olur tabi. lübanda 3 milyon civarı varmış. bizde de 700 bin. of bide artıyormuş yani doğum falan. adanada doğumhanede yer bulamıyorlarmış bunlardan.

200bin çocuk doğmuş sanırım
ben anlamıyorum zaten savaştan kaçmışlar bi de çocuk yapmanın alemi ne
sınır kapıları kapandıysa iyi
daha ne kadar alacaklar zaten
alınanlar her yere yayılmış maaşallah

zor durumda olanlara edebiyle gelenlere birşey demiyorum
ama böyle yol kesen zorbalık yapan yuva yıkan vs tiplerin de defedilmesini çok istiyorum
devlete de büyük yük bizim paramızdan gidiyodur herşeyleri
ilaç tedavi hastane filan bedavaymış bunlara sanırım

Son düzenleme:
Back