Eş yalanları...öfkem büyük...:((

dilser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
367
0
96
İzmir
kızlar eşimle sorunum var, kötü..severek 7.yılda evlendik.şimdi 2.5yıllık evliyiz ve 4aylık bebeğim var 4gün öncesine kadar bişey yoktu, meğer eşim bana çokça yalanlar söylemiş..kredi kartı yoktu eşimin öncesi borçlarını ödemediğinden.evlendik benimkini kullanıyorduk fakat eşim bir kredi kartı almış 1.5yıl önce 6500 borç yapmış yetmemiş 6000tl lik ek hesaptan kullanmış..ben bunları tesadüfen bir banka msjıyla öğrendim ve şoka girdim..daha önce de yalanları oldu ufak tefek..kavga mavga geçti işte..ben öyle cahil bir bayan değilim çalışır ben de eve katkı yaparım.eşimle beraber ödemeleri takip ederiz ama hiç farkettirmemiş...yazık bana..napcamı şaşırdım yaaa..içimden çekip gitmek geliyor..offfff....tabii olaylar anlattığım kadar basit değil..ama işin içinde kız-kumar da yok. sadece ödeyemedikçe arttmış!öyle diyor ben de inanmak istiyorum öfkem ççoookkkk büyük çookk şaşırdım kaldım nasıl davranacağımı bilemiyorum.......

yalanın her türlüsü kötüdür tabi ama belkide sizi üzmemek için söylememiştir. Maddi konular biraz hassastır parasız da hayat olmuyor biliyorsunuz belliki o kafasına yeterınce takıyor sizinde bunlara kafanızı takmanızı istemediğinden böyle olmuştur... Biraz iyimser yaklasmak gerek bence..

Ödeyemedikçe artmış diyor da 6000TL ek hesaptan kullanmış diyorsunuz.
1,5 yılda çok para.Ana borç ne kadarmış ki 1,5 yılda bu kadar olmuş ve o ana borcu nereye harcamış.
Bence bunları sorgulamak lazım

kızlar eşimle sorunum var, kötü..severek 7.yılda evlendik.şimdi 2.5yıllık evliyiz ve 4aylık bebeğim var 4gün öncesine kadar bişey yoktu, meğer eşim bana çokça yalanlar söylemiş..kredi kartı yoktu eşimin öncesi borçlarını ödemediğinden.evlendik benimkini kullanıyorduk fakat eşim bir kredi kartı almış 1.5yıl önce 6500 borç yapmış yetmemiş 6000tl lik ek hesaptan kullanmış..ben bunları tesadüfen bir banka msjıyla öğrendim ve şoka girdim..daha önce de yalanları oldu ufak tefek..kavga mavga geçti işte..ben öyle cahil bir bayan değilim çalışır ben de eve katkı yaparım.eşimle beraber ödemeleri takip ederiz ama hiç farkettirmemiş...yazık bana..napcamı şaşırdım yaaa..içimden çekip gitmek geliyor..offfff....tabii olaylar anlattığım kadar basit değil..ama işin içinde kız-kumar da yok. sadece ödeyemedikçe arttmış!öyle diyor ben de inanmak istiyorum öfkem ççoookkkk büyük çookk şaşırdım kaldım nasıl davranacağımı bilemiyorum.......

aynı sorunu ben de yaşadım cnm.evlendim hemen hamile kaldım,çocuğumu kucağıma aldım ve eşimin 16.000 tl borcu olduğunu öğrendiğimde eşime hapis cezası çıkmıştı.ve ben onu ödedim.elimde avucumda ne varsa verdim,üzerine borçlandım canım.ve hala mücadeleye devam ediyorum.geç saatlere kadar çalışıyorum.pişman mıyım bilmiyorum ama bu yalanı unutamıyorum ve asla unutamıycam

Son düzenleme:
6 bin lirayı ne yaptığını sormak lazım asıl
eve bir şey mi aldı size ya da bir şeyi mi ödedi ki?

benim babam 150 bin borç bıraktı bize annemin kartını bile kullanmış sölemiyim nedeninide.
hayırlı değil bunu yapması.
en nefret ettiğim insan modeli.
çok zor bir duruma düşmeli anca böylebir şey yapması için yinede gizlemesini doğru bulmuyorum.
üstüne gidin sorgulayın.

Bu kadar parayı kumar-kız yoksa nereye harcamış acaba ? Eve alınan bellidir,bütçe bellidir,sizin bilginiz harici nasıl bir harcama yapmış olabilir ? Belki asıl nereye harcadığı bilinmesin diye gizlemiştir.

gercekten zor bi durum. yargısız infaz yapmamak gerekir diye düşünenlerdenim sonuçta bir bebek varken. senden habersiz bu parayı nereye harcadıgını sorgulayabilirsin. allah yardımcınız olsun...

bence borçtan ziyade bu parayı nerede kullandığı onemlı olmalı senın için size harcadıysa amenna dersın ama keyfi keder seyler içinse durum değişebilir

ev harcamış olabilir, arkadaşlarıyla yemekler yemiş olabilir, sanırım maaşı yetmedikçe ordan kullandı, senden çekindiği içinde söyleyemedi, eşler para konularında birbirlerine açık olmadımı böyle şeyler oluyor malesef, en kötüsü de artık eşine para konusunda asla güvenemeyeceksin
eşin ne dedi bu olay açığa çıkınca, öfkelendimi, şaşırdımı, yoksa normal karşılayıp özür mü diledi

aaahh canım bu mevzu yoksa yalan mı demeliydim bana o kadar tanıdık geliyor ki.aynısı benim başıma da geldi mebla seninkinden büyük üstelik öğrendiğimde karnım da seninkinden büyüktü.6 aylık hamileydim.çok çok zor bir durum.her ay 500 lira borca gidiyor.hani ev araba alırsın oraya gider mal sahibi oluyorum der sevinirsin de hiç yoktan sırf sorumsuzluktan giden para o kadar koyuyor ki insana.şimdi diyorum aylık 500 lirayla ne yapılmazdı.ev de alınırdı araba da.eşimin yaptığı seninkinin yaptığının birebir aynısı.ben bebeğim için ailemiz için bir şans verdim.ama bir daha böyle gözgöre gö
re bir sorumsuzluk yapılmasına katlanmayı asla düşünmüyorum.nasılsa biliyor herkes neyin ne olduğunu boşanırım gider.

ay canım çok üzüldüm vallahi. geçenlerde eşimde anlatıyordu yanında çalışanlardan birisi kredi akrtını ödeyemiyormuş her ay sadece minimum tutarını ödüyormuş ve buda sürekli katlanıyor tabiiki. senin eşinde öyle yapmış olabilir. bankadan ayrıntılı çıkarttırabilirsin ne işlem yaptığı ortaya çıkar. ama çokda fazla olmuş keşke daha önceden ortaya çıksaymış. belkide sadece sen öğrenirsen üzülürsün diye saklamıştır. inşallah herşey düzelir cnm

Allah kolaylık versin.Peki ne yapmış parayı?
Borç ödenir sıkma canını

Back
X