Teşekkür ederim yorumunuz için. İstifadan sonra çocuk hiç düşünmedim zaten.Naparsan yap ama çocuk yapma bu adam urememeli lutfen
Birikmişi vardı. Kripto işleriyle de ilgileniyor. Ordan da kazanıyor arada bir.1 senedir geçimi nasıl sağlıyor? Birikmiş parayı mı harcadı? Kendi işini mi kuracakmış?
Konu farketmez yalan söz konusu. İlişki de güven gittiğinde taşlar yerinden oynar, yavaş yavaş sevgi saygı gider.
Bir süre çocuk düşünmeyin eşinizi uzaktan izleyin bakalım.
Ben okuldan geldiğimde yemek falan hazır olmuyor evde. Ev işi de yapmıyor. Çok nadir yapmışlığı var.Padişahın sol yanı mıymış da kimsenin emrinde çalışmazmış? Geçiminiz tammarb sizin gelirinizle mi, ev işi ve diğer konularda tavrı nasıl? Bir de konunuz bdv'de daha çok etkileşim alır.Mune
Oho tamamen sırtınıza binmiş maşallah. Yan gel yat Osman valla bizi de yanına aldırsın harika işBen okuldan geldiğimde yemek falan hazır olmuyor evde. Ev işi de yapmıyor. Çok nadir yapmışlığı var.
Size soylemeden istifa etmesi size yapilmis kocaman bir emrivakidir. Saygisizliktir beraberinde sevgisizliktir. Tum gun evde yatiyor ev islerine elini surmuyor sizin paranizi yiyor sizinle sevisiyor... cekilir dert degil. Ekonomik gucunuz yerindeyse onu evden kovun. Vallahi kovun ya. Ayirin evleri. Cok sinirlendim bugun gerginim biraz.
Size soylemeden istifa etmesi size yapilmis kocaman bir emrivakidir. Saygisizliktir beraberinde sevgisizliktir. Tum gun evde yatiyor ev islerine elini surmuyor sizin paranizi yiyor sizinle sevisiyor... cekilir dert degil. Ekonomik gucunuz yerindeyse onu evden kovun. Vallahi kovun ya. Ayirin evleri. Cok sinirlendim bugun gerginim biraz.