Eş sorumsuzluğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

0zero

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
6
3
Merhabalar, 5 yıldır evliyim. Çocugumuz yok. Ben öğretmenim. Eşim infaz koruma memurluğu yapıyordu. Çocuk yapmayı düşündüğümüz sıralarda eşim benden habersiz mesleğinden istifa etmiş. Benim bu durumdan yaklaşık 15 gün sonra falan haberim oldu. Ben öğrenene kadar da işe gidiyormuş gibi numara yapmış. Duyduğumda şok oldum. Neden yaptığını sordum. Kendini mutlu hissetmiyormuş bu meslekte. Neden gizlediğini sordum. Kızmamdan korkmuş. O zaman mutlu hissedeceğin bir işte çalışmayı düşünüyor musun, dedim. Kimsenin emrinde çalışamam ben falan diyor. 1 senedir işsiz. Ne yapmalıyım sizce?

1 senedir geçimi nasıl sağlıyor? Birikmiş parayı mı harcadı? Kendi işini mi kuracakmış?
Konu farketmez yalan söz konusu. İlişki de güven gittiğinde taşlar yerinden oynar, yavaş yavaş sevgi saygı gider.
Bir süre çocuk düşünmeyin eşinizi uzaktan izleyin bakalım.

1 senedir geçimi nasıl sağlıyor? Birikmiş parayı mı harcadı? Kendi işini mi kuracakmış?
Konu farketmez yalan söz konusu. İlişki de güven gittiğinde taşlar yerinden oynar, yavaş yavaş sevgi saygı gider.
Bir süre çocuk düşünmeyin eşinizi uzaktan izleyin bakalım.
Birikmişi vardı. Kripto işleriyle de ilgileniyor. Ordan da kazanıyor arada bir.

Ben okuldan geldiğimde yemek falan hazır olmuyor evde. Ev işi de yapmıyor. Çok nadir yapmışlığı var.
Oho tamamen sırtınıza binmiş maşallah. Yan gel yat Osman valla bizi de yanına aldırsın harika iş 🥴 bence artık resti çekme zamanınız gelmiş. Keyiften bu kadar zaman evde malak gibi yatamaz. Evdeyse ev işlerini kendisi yapmalı. Tüm yükün sırtınıza binmesi haksızlık. Evlilik iyice külfete dönüşüyor böyle. Adam size saygı duymuyor, yiyor içiyor yatıyor. Tek olsanız en azından kendinize kadar pişirir, temizlersiniz. Ay ne bileyim ya sinirlendim durduk yere.

Size soylemeden istifa etmesi size yapilmis kocaman bir emrivakidir. Saygisizliktir beraberinde sevgisizliktir. Tum gun evde yatiyor ev islerine elini surmuyor sizin paranizi yiyor sizinle sevisiyor... cekilir dert degil. Ekonomik gucunuz yerindeyse onu evden kovun. Vallahi kovun ya. Ayirin evleri. Cok sinirlendim bugun gerginim biraz.

Kadrolu öğretmenlik yaptığımdan dolayı ekonomik gücüm yerinde çok şükür. Evet söylediğiniz gibi yaptığı büyük saygısızlık. Evden kovdum daha önce. İş bulmadan gelme dedim. Bir atölye işi bulup geri geldi eve. Sonra ondan da çıktı. Ayrılmayı düşünmeden evvel burda da bir sormak istedim. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Size soylemeden istifa etmesi size yapilmis kocaman bir emrivakidir. Saygisizliktir beraberinde sevgisizliktir. Tum gun evde yatiyor ev islerine elini surmuyor sizin paranizi yiyor sizinle sevisiyor... cekilir dert degil. Ekonomik gucunuz yerindeyse onu evden kovun. Vallahi kovun ya. Ayirin evleri. Cok sinirlendim bugun gerginim biraz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X