- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de eşitlik varHiçbir dönemde değişiklik olmadıBebeklik dönemi dahilBazı arkadaşlar tercih etmek olarak anlamış ama özellikle belirttim birinden birini tercih etmeniz gerekmiyor.Tercih söz konusu olsa anne olmamama rağmen bende çocuğum derim.Evlilikte öncelik anlamında sormuştum.
Ama sanırım en doğrusu birinden birine daha fazla öncelik vermeden ikisinede eşit olarak ilgi ve sevgiyi göstermek zaman ayırmak gerekir.Çocuğa yoğunlaşıp eşi ihmal etmemek gerekir fikrimce.Tabiki bebeklik döneminde hariç..
Yanlışı burda yapıyoruz işte bu dünyada kimseye bel bağlanmaz biz bir bireyiz çocuklarda bir birey onları en güzel yetiştirmekse anne ve babanın görevi bu görevi abartıp sahiplenmeye kacarsa duygular işte orda üzülürüzHayat bu Efser.Yalnızlık da hayatın içinde.Arkadaş,torun derken hayat geçip gidecek.Ya da evlilik programlarının kapısını çalacaklar.
ah evlilikte öncelik diyorsanız ben denge derimBazı arkadaşlar tercih etmek olarak anlamış ama özellikle belirttim birinden birini tercih etmeniz gerekmiyor.Tercih söz konusu olsa anne olmamama rağmen bende çocuğum derim.Evlilikte öncelik anlamında sormuştum.
Ama sanırım en doğrusu birinden birine daha fazla öncelik vermeden ikisinede eşit olarak ilgi ve sevgiyi göstermek zaman ayırmak gerekir.Çocuğa yoğunlaşıp eşi ihmal etmemek gerekir fikrimce.Tabiki bebeklik döneminde hariç..
Benim için her ikisi de Lisabella, eşimi 26 senedir tanıyorum, 21 yıldır evliyim, bizimki aşk evliliği, 21 yıl önce Nasıl seviyorsak birbirimizi bugünde öyle seviyoruz, klasik ve şişirme bir cevap gibi görünebilir ama tanısalar az bile yazdığımı görürler, benim canımın yarısı O, sırdaşım, hayat arkadaşım, dostum, bazen koca görüntülü bebeğim.Mune ,fikirlerin,düşüncelerin önemli
HarikasınBenim için her ikisi de Lisabella, eşimi 26 senedir tanıyorum, 21 yıldır evliyim, bizimki aşk evliliği, 21 yıl önce Nasıl seviyorsak birbirimizi bugünde öyle seviyoruz, klasik ve şişirme bir cevap gibi görünebilir ama tanısalar az bile yazdığımı görürler, benim canımın yarısı O, sırdaşım, hayat arkadaşım, dostum, bazen koca görüntülü bebeğim.
Yavrum kızımda canımın diğer yarısı, o dünyaya geldikten sonra hayatım anlamını buldu, o benim kanatsız meleğim, yüreği güzel, kendi güzel evlatcım, Allah herkese nasip etsin inşallah.
Ve evet aşkla dolu bir evde yetişmeli çocuklar, Sevgi'nin, saygının olduğu bir yuvada yetişen çocuklar daha özgüvenli ve Mutlu oluyorlar, o yüzden ne eşim ağır basıyor diyebilirim ne evladım, benim için dünya ikisininde varlığıyla güzel bir masala döndü çünkü.
Sağol kuzum, eşim ve yavrum benim Canım, onlardan bahsederken ki halimi görmenizi isterim, hayatımın en güzel hediyelerini birbirinden ayıramam.Harikasın
Benim için her ikisi de Lisabella, eşimi 26 senedir tanıyorum, 21 yıldır evliyim, bizimki aşk evliliği, 21 yıl önce Nasıl seviyorsak birbirimizi bugünde öyle seviyoruz, klasik ve şişirme bir cevap gibi görünebilir ama tanısalar az bile yazdığımı görürler, benim canımın yarısı O, sırdaşım, hayat arkadaşım, dostum, bazen koca görüntülü bebeğim.
Yavrum kızımda canımın diğer yarısı, o dünyaya geldikten sonra hayatım anlamını buldu, o benim kanatsız meleğim, yüreği güzel, kendi güzel evlatcım, Allah herkese nasip etsin inşallah.
Ve evet aşkla dolu bir evde yetişmeli çocuklar, Sevgi'nin, saygının olduğu bir yuvada yetişen çocuklar daha özgüvenli ve Mutlu oluyorlar, o yüzden ne eşim ağır basıyor diyebilirim ne evladım, benim için dünya ikisininde varlığıyla güzel bir masala döndü çünkü.
İşte bu düşünce için evlenilmeli ayrılırsam diye bakılırsa olaya bence Eşinde çocugunda teken bir anlamı yok birbirlerini tamamlayan aşktıraşkımıza sahip çıkmak lazımSağol kuzum, eşim ve yavrum benim Canım, onlardan bahsederken ki halimi görmenizi isterim, hayatımın en güzel hediyelerini birbirinden ayıramam.
Sağol kuzum, eşim ve yavrum benim Canım, onlardan bahsederken ki halimi görmenizi isterim, hayatımın en güzel hediyelerini birbirinden ayıramam.
İşte sanırım o dengeyi iyi ayarlamak gerekiyor ..Çocuğun öncesinde bütün ilginin alakanın kendisinde olan eşide eskiyi aratmak zorunda bırakmadan sarıp sarmalamak gerekiyor...
mesela benden sana tiyo, inşallah ilerde bebeğin olunca babayı da dahil et Bebek bakımına, altını değiştirsin, gazını çıkartsın, arada bir Bebek'le başbaşa gezsinler,
Hayatı paylaşmada denge şart sorumlulukları bölüşmek lazımki birbirinizi tamamlıya bilesiniz.Evlilikte de denge olmalı.Her ikisine ilgi gösterilmeli.Bazı zamanlar eşin daha çok ilgiye ihtiyacı olur,bazı zamanlar da çocuğun.Dengeyi tutturmak önemli.
Benim eşim çok dahil olmuştur.Az bırakıp gezmelere gitmedimEvet aynen öyle, Bebek'ten sonra erkeklerde koca bebekliğini yapıyorlar çünkü
Sen anne olurken onunda baba olduğunu hissettirmek lazım, mesela benden sana tiyo, inşallah ilerde bebeğin olunca babayı da dahil et Bebek bakımına, altını değiştirsin, gazını çıkartsın, arada bir Bebek'le başbaşa gezsinler, ben eşime verirdim kızımı, kanguruya koyar gezdirirdi, çokkk altını değiştirmişliği, mamasını yedirmişliği vardır, o zamanlar mümkün değildi doğuma girmesi, mümkün olsaydı doğumada girerdi.
Kızımıza benim kadar baktı, o yüzden de başkadır benim gözümde.
İşte bu düşünce için evlenilmeli ayrılırsam diye bakılırsa olaya bence Eşinde çocugunda teken bir anlamı yok birbirlerini tamamlayan aşktıraşkımıza sahip çıkmak lazım
Aminnnn cümlemizin inşallah.Bu arada Rabbim yuvanızdaki huzuru,mutluluğu,aşkı eksik etmesin.Birlikte huzur içinde nice güzel yıllarınız olsun