- 11 Kasım 2023
- 410
- 476
- 23
- Konu Sahibi littlelonely
-
Hiçbir şey anlamadım bacımNormal sarıldığımda öptüğünü erotık şaka yaptığımda (kıme benzıyosun sen acaba kesın babana cektın )dıyorBabamı sevmez kendısıne kufretmıstı oncekı olaylarda
Dahası bınde bır ılıskı yaşasak onda dahı böyle dıyor aılede kıme cektı bu ya dıye
Ilıskı sırasında dıyor bunu
Gote bak kocaman cırkın vs dedı
Benı asagılamak ıcın mı yapıyor ? Yanı tek erıl ve baskın olabıldıgı yer orası o nedenle mı ? Yoksa sapık mı nıye ınsanın aklına o an gelır böyle söylemek ?
Normal ınsan gıbı yargılamayın kendısı aşırı saf ve salaktır ınsan ıvınde konuşmasını asla bılmez pot kırar ınsan ılıskılerınıde anlamaz
Ya dıyorum benı başka turşu ezmeye kalkıp ezemedıgı ıcın böyle ezıp asagılamaya çalışıyor yada sapık
Kardesım ev temızlıgıne gelcek ıste Ayşe’ye dıycem senı vs dıyo ınsan duyunca şok oluyo anneme desem kardesımı yollamaz ben hıc onnn aılesıyle alakalı böyle bısey demedım o nıye dıyo anlamıyorum
Kardeşin için onu s..kcm diyor ve sen sadece şok olmakla mi kaliyorsun ? Nasıl hayatlar bunlar ya ?Normal sarıldığımda öptüğünü erotık şaka yaptığımda (kıme benzıyosun sen acaba kesın babana cektın )dıyorBabamı sevmez kendısıne kufretmıstı oncekı olaylarda
Dahası bınde bır ılıskı yaşasak onda dahı böyle dıyor aılede kıme cektı bu ya dıye
Benı asagılamak ıcın mı yapıyor ? Yanı tek erıl ve baskın olabıldıgı yer orası o nedenle mı ? Yoksa sapık mı nıye ınsanın aklına o an gelır böyle söylemek ?
Normal ınsan gıbı yargılamayın kendısı aşırı saf ve salaktır ınsan ıvınde konuşmasını asla bılmez pot kırar ınsan ılıskılerınıde anlamaz
Ya dıyorum benı başka turşu ezmeye kalkıp ezemedıgı ıcın böyle ezıp asagılamaya çalışıyor yada sapık
Kardesım ev temızlıgıne gelcek ıste Ayşe’ye dıycem senı vs dıyo ınsan duyunca şok oluyo anneme desem kardesımı yollamaz ben hıc onnn aılesıyle alakalı böyle bısey demedım o nıye dıyo anlamıyorum
Normal sarıldığımda öptüğünü erotık şaka yaptığımda (kıme benzıyosun sen acaba kesın babana cektın )dıyorBabamı sevmez kendısıne kufretmıstı oncekı olaylarda
Kaç yıllık evlisiniz? İkinizin yaşlar kaç? Eşiniz çok saygısız biriisi ve fiziğinize bakıp aşağılıyor. Babanıza da küfretmiş. Aranızda aileyle ilgili neler yaşandı bilmiyorum ama eşinizin size ve ailenize saygısı,sevgisi yok.Normal sarıldığımda öptüğünü erotık şaka yaptığımda (kıme benzıyosun sen acaba kesın babana cektın )dıyorBabamı sevmez kendısıne kufretmıstı oncekı olaylarda
Pısırık olması sapık olmasına engel değil.Anlatıyorum olayı .Eşi sex sırasında veya kadın erotik şaka yaptığında kime çektin sen böyle babana mı diye soruyormuş ve genelde sex sırasında söylüyormuş bunları . Binde bir sex yapsalar bile yine de kadına azgın muamelesi yapıp senin bu hallerini kardeşine söyleyeceğim diyormuş Kadında diyor ki eşim acaba neden böyle söylüyor sapık olabilir mi ? Neden böyle şeyler söylüyor normalde pısırıktır
Allah razı olsunAnlatıyorum olayı .Eşi sex sırasında veya kadın erotik şaka yaptığında kime çektin sen böyle babana mı diye soruyormuş ve genelde sex sırasında söylüyormuş bunları . Binde bir sex yapsalar bile yine de kadına azgın muamelesi yapıp senin bu hallerini kardeşine söyleyeceğim diyormuş Kadında diyor ki eşim acaba neden böyle söylüyor sapık olabilir mi ? Neden böyle şeyler söylüyor normalde pısırıktır
Gote bak kocaman cırkın
Tabıkı öyle demedıKardeşin için onu s..kcm diyor ve sen sadece şok olmakla mi kaliyorsun ? Nasıl hayatlar bunlar ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?