• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞ İLİŞKİSİ

Konu sahibi oyle bir durum yok dese de ben de sizin gibi dusunuyorum bir adam durduk yere eskiden gorustugu insanlardan, misafirlikten hatta aile gorusmelerinden el ayak cekip, eşiyle daha az disari cikiyorsa ve hep ayni grup erkekle disari cikiyorsa baska seyler dönüyor olma ihtimali yuksek.

Öyle gruplar var ki adamlarin hepsi evli ve birbiriyle organize olup aldatiyorlardi karilarini, iclerinden birisinin karisinin yakalamasiyla ortaya cikmisti. Yani butun gun evde cocuk bakan kadin ne bilcek napiyorlar her dakika. Aldatmak ergen gibi bip bip telefonda mesajlaşmayla olmuyor ki sadece arada bir bi aksamlik kacamaklari yakalamak telefon kariştirmayla yakalanacak bir sey degil.

Yani bekar ya da evli bir erkegin ortami kolay kolay degismez, bu yuzden ben aldatilma suphesi tasirdim.

Yani bekar ya da evli bir erkegin ortami kolay kolay degismez, bu yuzden ben aldatilma suphesi tasirdim.
Ya ortam değişmedi kuzenleri zaten onlarla daha sık görüşür oldular sevgisi falan var bebeğede iyi ama işte dışarı çıkma konusunda çok tırt eskiden çıkıncada benim zorumlaydı o zamanlar çocuk olmadığı için bir tıkda daha rahattık

Back
X