- Emoji Skoru
- 43
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi goldenstone344
-
İşte nasıl çevre edincem onu bilmiyorum sadece kızımı anne bebek okuluna götürdüm geçen ay odur gördüğüm yeni çevre onada maddi olanaklardan pahalı geldiği için bir ay tek gidebildimKendinize yeni çevre edinin eşinize bağımlı kalmayın çocuk büyüyünce de işe girin en güzel sosyallik öyle oluyor.
Çocuğu bebek arabasıyla yürüyüşe çıkarın parka götürün ve parkta diğer annelerle tanışın. Komşuluk ilişkisi kurabilirsiniz çaya, kahveye davet edebilirsiniz.İşte nasıl çevre edincem onu bilmiyorum sadece kızımı anne bebek okuluna götürdüm geçen ay odur gördüğüm yeni çevre onada maddi olanaklardan pahalı geldiği için bir ay tek gidebildim
Cok uzgunum ama ben sizin yerinizde olsam esinizi iyi bi gozlerdim, esiyle onceden heryere gidip gelen adamin son 1 yılda bu istegi bitip ortami degistiyse orada hic hos seyler donmuyordur.Süslüler merhaba bir derdim var 4 yıllık evliyim bir bebeğim var eşim iyi bir problemim yok tek problem dışarı bizi çıkarmaması yani ayda falan yada 2 ayda bir herhangi misafir ağırlama farklı ortamlara katılmaz aslında önceden katılırdı gelirdi misafir bize ama şimdilerde çok tuhaf olmuş ne biryere gidelim desem gelir ne kendi çıkarır buda canımı çok sıkıyor kendi sosyalleşmesi var bir grup kuzeniyle oda 1 yıldır takılmaya başladı onlarla ama şimdi hiçbiryere gelmiyor annemler bile yemeğe davet etse akşam çaya geliyor o dur yani hiç sosyal değil evliliğimiz gün boyu kızımla evde tekim arada kızımı ben çıkarırsam odur arkadaş çevremde pek kalmadı evde duvarlarla konuşcam yakındır :) eşimle bu konuda konuşmak pek işe yaramıyor normal gibi görüyor bu durumu bana ne önerirsiniz çevremde cidden hiç kalmadı gezebiliceğim bir arkadaşım bile yok yani kontrol ondaymış gibi hissettirip ama asıl kontrolün bende olmasını sağlayıp alttan alttan nasıl yola getirebilirim onu
Ben babama bile kefil olmam böyle konularda ama gözle görülür birşey yok merak etmeyin edende kendine eder karakter meselesiCok uzgunum ama ben sizin yerinizde olsam esinizi iyi bi gozlerdim, esiyle onceden heryere gidip gelen adamin son 1 yılda bu istegi bitip ortami degistiyse orada hic hos seyler donmuyordur.
Süslücüm araba kullanmayı biliyorum ama ehliyet yok arabada var ama yok gibi bebeğim biraz büyüsün yazılıcam inşallah :)Arabanız var mı ?
Araba kullanıyorsanız aslında dilediğiniz yere gidebilirsiniz.
Bilmiyorsanız öğrenmeye çalışın.
Malesef böyle erkekler pek değişmiyor.
Bebek büyüyünce işe girmeyi düşünün en kesin sosyalleşme iş ortamı olur zaten
Ya yazın buna benzer arkadaşlıklarım oldu öyle numara falan almadıkda denk geliyorduk ama mesela hala yolda denk gelsek selam veriyoruz sonra kış ayına gelince kimse çıkmıyor şu anda sadece yolda görünce selamlaşıyoruz bu dediğiniz yaz için iyi bir fikir olabilir işte bende şimdi kızımla çıkıyorum hep önceden öyle çevrem vardıki ah ahhSiz kendiniz sosyalleşmeyi deneseniz. Eşiniz sevmiyorsa zorlasanız dahi başa döner. Aileniz yemeğe çağırınca kızınızla gidin kalkmaya yakın eşiniz çay içmeye gelsin. Anne bebek okulu demişsiniz evet orası geçici ama parktan arkadaş edinebilirsiniz. Kızım henüz çok küçük 8 aylık ama parka gide gele 2 kişi ile birbirimize numaramızı verdik aynı saatlerde çıkıyoruz. Siz de deneyin mutlaka arkadaş edinirsiniz. Ayak üstü sizin ki kaç aylık vs diye muhabbet açıp ilerletin çocuklar da anlaşırsa tamamdır, arkadaşlık devam eder
Süslü kim?Süslücüm araba kullanmayı biliyorum ama ehliyet yok arabada var ama yok gibi bebeğim biraz büyüsün yazılıcam inşallah :)
Evet çok haklısın aslında şu andada evin rahatlığına alıştım ama sanırım ilerleyen zamanda güzel bir iş belki ama şu an düşünmüyorum bende araştırmalar yapıyorum işte kendimi nasıl geliştirip bebeğimle sosyalleşebilirim diye
Burda çok arkadaş bu hitabı kullanıyordu ordan ağız alışkanlığı arkadaşımSüslü kim?
Süslü kim?
Süslü sözlükte öyle o. Burası kadınlar kulübüBurda çok arkadaş bu hitabı kullanıyordu ordan ağız alışkanlığı arkadaşım
Aaa kusura bakmayınSüslü sözlükte öyle o. Burası kadınlar kulübü
Cok uzgunum ama ben sizin yerinizde olsam esinizi iyi bi gozlerdim, esiyle onceden heryere gidip gelen adamin son 1 yılda bu istegi bitip ortami degistiyse orada hic hos seyler donmuyordur.
Konu susluler merhaba diye başlıyor. Acaba biz miyiz? Şu an evde pijamalarla yayılmış durumdayım hiç üstüne almadım
Gittikleri yer belli bacım edende kendine ederKonu sahibi oyle bir durum yok dese de ben de sizin gibi dusunuyorum bir adam durduk yere eskiden gorustugu insanlardan, misafirlikten hatta aile gorusmelerinden el ayak cekip, eşiyle daha az disari cikiyorsa ve hep ayni grup erkekle disari cikiyorsa baska seyler dönüyor olma ihtimali yuksek.
Öyle gruplar var ki adamlarin hepsi evli ve birbiriyle organize olup aldatiyorlardi karilarini, iclerinden birisinin karisinin yakalamasiyla ortaya cikmisti. Yani butun gun evde cocuk bakan kadin ne bilcek napiyorlar her dakika. Aldatmak ergen gibi bip bip telefonda mesajlaşmayla olmuyor ki sadece arada bir bi aksamlik kacamaklari yakalamak telefon kariştirmayla yakalanacak bir sey degil.
Gittikleri yer belli bacım edende kendine eder
Valla 4 yıl evliliğimde görmedim ama nefis konusunda kimseye de güvenmem allah kötüde getirmesin konumdan evet bide eşim telden benim kadar iyi anlamazTelefondan konum takibi yapiyorsan öyledir