- 20 Ekim 2024
- 314
- 350
- 18
- Konu Sahibi kizilcik_serbeti
merhaba kizlar, suan 25 gunluk anne olarak lohusa donemimdeyim .klasik bir konu gibi gozukuyor ama insan iste yasiyor bu durumu.lohusaligimi cok sogukkanli gecirdim desem yeridir gereksiz duygusallik ofke vs ilk zamanlar hic yasamadim kendimide o moda sokmadim dikislerim agrimasin diye.konuya gireyim.dogumumda esim ve kayinvalidem vardi kayinvalidem gayet iyidir bana sıkınti cikarmadi etmedi.evimi temizliyor yemegi yapiyor yani kisaca ben cocukla ilgileniyorum sadece.ama kendimi yalniz hissediyorum eşim hic gelip bakmiyor bu cocuk napiyor kadin napiyor diye.varsa yoksa kendini odaya kapatmis ibadet yapiyor beyefendi ve bu duruma artik cok takildim sinirlerimi bozuyor belli etmiyorum yani arada yuzum asık oluyor ama adam umursamiyor 2 sn bakip geri odasina gidiyor .yani ibadet yapsin tamamda simdi mi bulmus gece gunduz namaz kiliyo felan.bunca sene bos yatti beyefendi basima alim oldu simdi.ya sinirlenip evde cinnet geciresim var ama kayinvalideme rezil olmak istemiyorum o da ogluna diyor kizini ilgisiz birakma bebeklerin ilgiye ihtiyaci var diye.esime gore o yeni dogmus anlamiyormus .cok sinirliyim cok kurgu yapiyorum .yani gunluk ihtiyaclarimizi gider alir hicbirseye ypk demez gunde 5 kez markete yollarim sesi cikmaz ama bu evdeki hali beni deli ediyor.onunla kavga etmek istiyorum boyle ilgisiz olursan kizima onu sevecek ilgili baba bulmasini bilirim gibisinden laf vurmak kiskandirmak istuyorum.yani hos degil ama evliligimi bitirmek istiyorum sirf bundan dolayi.moralim bpzuk nasil duzelecez bilmiyorym.