eş durumundan tayin isteyecek öğretmenler

sidal20

meleğim yolda :)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
1.381
33
158
Antalya
merhaba kızlar, eşimin tayini antalyaya çıktı ben de eş özründen tayin istiycem inşallah. bu süreçte yapılması gerekenleri paylaşalım

merhaba kızlar, eşimin tayini antalyaya çıktı ben de eş özründen tayin istiycem inşallah. bu süreçte yapılması gerekenleri paylaşalım

benim eşiminde tayini ankaraya çıktı.vekalet vercem bu hafta yüksekovadan dönüyoruz.elimde bebekle işlemleri kendim yapamıcam.hala ne zaman yapılacağı belli değil.taslak kılavuzda yayınlanmadı.branşım teknoloji tasarım sizin branş ne hocam?

benim branşım ingilizce hocam. 12 ağustosta başvurular başlıyor hadi hayırlısı bakalım

merhabalar, ben geçen yıl 11 eylülde atandım ve özür grubundan tayin isteyemiyorum. oysaki klavuzda 30 eylül baz alınacaktı. bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı??

Hakkari Yüksekova ya tayin isteyecek var mı; yada oradan tayin isteyecek öğretmen arkadaşlar var mı içinizde? Ben sınıf öğretmeniyim
153 puanla tayin isteyceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…