Eş değiştirme partisi görüntülerini canlı yayınladı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Eş değiştirme partisi görüntülerini canlı yayınladı
Gece yarısı kadınların dansıyla başlayan rezalet yayın, kesintilerle geç saatlere kadar sürdü
Sitene Ekle

Kullanıcılarına Twitter üzerinden canlı yayın yapma imkânı sağlayan video uygulaması Periscope, 11 Aralık gecesi bir rezalete ev sahipliği yaptı. @sudemert36 adlı bir kullanıcı, evinde düzenlediği eş değiştirme partisinin görüntülerini canlı yayınladı.

2 ay önce baygın bir kadına tecavüz görüntülerinin yayınlandığı Periscope’taki partiye 4 kişi katıldı. Gece yarısı kadınların dansıyla başlayan rezalet yayın, kesintilerle geç saatlere kadar sürdü. Görüntülerdeki 4 kişi, kendilerini izleyen bir çifti daha partiye davet etti.

Yayın sırasında @sudemert36 adlı kullanıcının takipçi sayısı da iki katına ulaştı.

BU YAYIN SUÇ MU?

Periscope’taki rezaleti değerlendiren bir siber suçlar uzmanı, “Ortada bir suç olup olmadığını tespit edebilmek için görüntünün tamamının incelenmesi gerekir. Buradaki tespitten sonra hizmet sağlayıcıyla yazışmalar yapılarak IP adresi talep edilebilir” dedi.

Kaynak: Habertürk
http://www.milliyet.com.tr/es-degistirme-partisi-gundem-2166928/

ne kadar çok işsiz insan var ya, nerden aklınıza geliyor bunlar

Chess , bu gibi konular nedense beni hic ilgilendirmiyor. Ilgilendirenlerinde herhalde meraktan veya kendileride yapmak istediginden ilgi duyuyorlar diye düsünüyorum.
Bencede cok sacma ve hayat görüsüme uymayan seyler ama neticede yaslari erismis ise yani kimse zoraki oraya gitmemisse Alan razi veren razi ise, ben bunu suc unsuru olarak görmüyorum. Ne yazikki dünyanin her yerinde bu partiler yapiliyor.
Hicde sevmedigim ve tasvip etmedigim seyler bunuda bastan belirteyim.

aynen, şimdi bu canlı yayınlanmış ya, düşün kimbilir kaç kişi izledi, inan merak edip tıklamam bile, çok sıkıcı

Ne olmustu orada S shot ? Merak ettim

Ya milletin uçkurunun derdine yine niye düştüysek bu kadar? zorla izlettirmiyorlar, zorla yaptırmıyorlar? vat iz pıroblım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…