Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Ben 8 aylık evliyim ilk zamanların acemiliğiyle çok fazla konu açtım sizlere danıştım ve çok yol aldım. Hala da videolar izliyor kitaplar okuyorum. Sorun bendeymiş benim sınır koyamamam fikirlerimi söyleyememem ve dik duramamamdaymış. İçimdeki kaygılarla çok hata yapmışım. Eşimin ailesi kardeşiyle memlekette. Görümcem benden 2 yaş büyük abisiyle evliyim. Biz dün eşimle çok yorulduk çalışıyorum iftar hazırlığı mutfak derken bayram da olsa biraz uyumuşuz malum yasak. Uyandık eşime aileleri arayalımmı dedim kahvaltı yapalım ararız dedi. Saat 2 falan olduz. Eşim yiğeni için görüntülü arıyor ailesni. Önce benim ailemi aradı telefonla bayramlaştı. Kendi ailesi uzun sürücek çünkü. Eşim ailesni arayınca kayınvalidem yine triplerde laf soktu akşam oldu diye. Eşim ne akşamı saati mi vay bayramın dedi. Kaynanam var tabi dedi namazdan sonra hemen aricaktın dedi. Eşimde yok öyle bişey burda namazlar geç oluyor falan diye takıldı cevabını verdi. Görüntülü aradığı için ayrı arama gereği duymadım kameraya geldim bayramlaştım anneannesiyle babasıyla kayınvalidemle. Kameraya gelmesem gelin gelmedi olur. Kameraya gelirim neden ayrı aramadı yani bilemiyorum hangis doğru. Görümcemi bilenler bilir eski konularımdan çok samimi değilizdir suratsız suratsız telefonla oynuyordu abisyle bayramlaşmadı bile kamerayada gelmedi eşim kardeşini sorunca öyle bi tuttu telefonu bende o ara ocağı kapatmaya gidiyordum hemen sert şekilde kanarya nereye gitti diye çıkıştı. Eşimde mutfağa falan dedi. Kaynanam da suratsızdı. Sormak istiyorum size tecrübeli arkadaşlarım görümcemle bayramlaşamadık ama onunda bi adımı olmadı aynı evdyiz eşimle görüntülü aradık ayrı mesaj aramaya gerek var mı ? Ya da bunu illa gelin olduğum için benim mi yapmam gerekiyor ? Ya da kayınvalidemleridemi ayrı aramalıyım ? Suçluluk duymamalıyım ve birey olmalıyım kendimden emin olmalı ne istersem onu yapmalıyım tedavim boşa gitmemeli psikologa gittim 1 seans kaygılarımdan dolayı eşimin ailesnin isteklerine hayır diyememişim ama saygısızlıkta yapmak istemem. Hatam var mı ?