EŞ AİLESİ SEBEBİYLE BOŞANMA KONUSUNDA KARARSIZLIK

Ben şeyi de anlamadım avukatların hepsi çok kazanıyormuş gibi anlatmış konu sahibi de benim arkadaşlar mı beceriksiz başkalarının ofisinde kendilerini mi harcıyorlar anlamadım
Kardeşimin arkadaşı yeni mezun ofiste çay getirip götürüyor çocuk....... Bugün mezun oldum yarın çok kazanacağım diye bir durum yok.O niyetle konu sahibinin eşi ve ailesi bu evliliğe olur dedilerse geçmiş olsun

Bu sırada satılan traktörle abisinin görüştüğü bile yokken bilezikleri yapılıp kenara koyuldu. Ben o sırada içtiğim kahvenin hesabını yapıyordum.
kusura bakmada bu olayların % 70 i senin kusurun net.
1.si gözüne perde inmiş gibi sana evlenme teklifi etmeyen kendinden 4 yaş küçük çocuğu hiç bişey istemiyorum diyerek ağlayarak ikna etmişsin,takı için sayı belirtmemişsin sonradan da başkalarında görünce gözün kalmış.
2.si çocuğun borçlarını ödemeyi kabul edip koşa koşa altınlarını vermişsin kimse seni buna zorlamamış.
3.sü tayinciyiz diye eşya vs aldırmamışsın sonrada beklemişsin.
4.sü çocuğun kurtarıcısı rolüne girmişsin yeter ki benle evlensin diye ona da rahat gelmiş karı parası yemek.
5. hatan ise tüm bu çorapları kendi başına ördüğünü kabul etmeyip anasına babasına sarmışsın yok traktörü parası filan karışamazsın karışman asla doğru değil ki vermişler zaten.
Gözündeki perde kalkmış bu kadar pasif bir erkeği koca olarak istememeye başlamışsın şimdi de

Siz sunu anlamiyorsunuz: sizin tüm iyi niyetle yaptiklariniz sizi o ailenin icinde gerizekali gibi gösteriyor, cünkü neden? Siz esinizin yalanlarini sakliyorsunuz. Kripto oynana birsey degil, heleki kredi cekip yapmak aptallarin isi. Siz bastan durumu oldugu gibi ailelere gösterecektiniz. Aile nerden bilsin bütün altinlarin esinizin evlilikten önce yaptigi borca gittigini. Onlar saniyor ki bunlar calisiyor altinlari var. Sizin beklentileriniz o yüzden yalnis. Onlar altin felan takmis. Gerisi ikinizi baglar. Insanlar size saygisizlik yapabiliyorsa o bastan esinizin sucu ve sonra kendinizi. Sok oldum, sasirdim diyerek olmuyor. Ha bir iki ondan sonra cevaplari yapistiracaksiniz. Siz bastan yalnis bir evlilik yapmissiniz, ama kv ve kp yakasini birakin. Asil suclu esiniz ve sizsiniz

evet bulmuşsun kapıcam diye de ödün kopmuş ağlaya ağlaya ikna etmişsin adamı haklı kadın böyle yeter ki beni alın düğün filan olmaısn gerekirse dersen elalemin kadını da seni aşağılar işte öyle

3 tane bilezik ve 9 çeyrek altın takmış kayınpederi. Toplam 220 gram altın takılmış beğenmiyor haspam. Hayırdır monaco prensesiyle mi konuşuyoruz? Gayet cömert davranmışlar.

Vay efendim kayın aile kendi borçlarını ödemişler, kendilerine altın almışlar, gelininin mutfak dolabını yaptırmamışlar. İnsan şunları yazarken utanır.

Kayın ailenizin hatası 22 yaşındaki daha yeni çalışmaya başlamış oğullarını evlendirmek olmuş. Üstelik evlendirdikleri kişi de öğrenci. Aynı hatayı sizin aileniz de yapmış.

Niye sürekli ailelerden destek istenir yapmasınlar yararlari da olmasin zararları da off bizimkilerin yaptiklari adam düğünümüze bes kurus destek cikmadi yahuuu esyadan düğüne herseye kendimiz yaptık gram çöpleri yok evimde üstüne kendi evini tadilata soktu kocam karsiladi herseyi suan borc icindeyiz kavgalar gürültüler koptu evde tek istediginiz yararlari yoksa aman zararlari da olmasin diye düşünmek niye es ailesini takinti yaptınız bu kadar

Ben şeyi de anlamadım avukatların hepsi çok kazanıyormuş gibi anlatmış konu sahibi de benim arkadaşlar mı beceriksiz başkalarının ofisinde kendilerini mi harcıyorlar anlamadım
Doğruyu bilen sizsiniz. Onlarca hukuk fakültesi var. Kaç mezun çok kazanabilir ki? Türkiye'nin şartları malum.. Haa bence eşinin mesleği çok daha sağlam konu sahibine göre. Bence kendini dev aynasında görmese iyi olur.

Bana burda kayınvalide savundurtuyorsunuz resmen yahu. Sizde hiç utanma yok mu koca koca yetişkin insanlar evleniyorsanız eşinizin ailesi de sizin ailenizde size destek olmak zorunda değil insanların görevi gibi utanmadan talep ediyorsunuz bir de . Eşinize vermişsiniz altınlzrı eşinizden hesap sorun. Ben hayatta ne kendi aileme be eş ailesine maddi teneZzül etmem açlıktan duvarı kemirsem bile etmem lütfen biraz gurur

Kindar birisin belliki ayrıl gitsin .çünkü evliliğin başından beri aynı seylerı dert edınıp edınıp söylenıyorsun unutmuyor ve unutturmuyorsun .Ben de öyleyım bu durumda kıme yapıyorsun kendıne onyuzden kangren kolu kesmek lazım başka türlü iyileşmez . O aıle ve es ıle sen mutlu olaman . Bunları içine sindirebiliyor olsan yazmazdın ta buraya kadar .Senın de hataların var ama bu kadar işin içşne giren ailelerle olmaz yürümez

Vermeseydiniz altinlari coin borcu falan esinizin sacmaliklarina yedirmeseydiniz altinlari gelinlik alalim demisler aldirsaydiniz yani sizinde hatalariniz var ayrica neden arabasini sizin babanizin ustune yapsin boyle sacma
Bisey duymadim ikinizde garipsiniz sizin beklentileriniz yersiz yapmadilarsa mesafe koyar gorusmezsin bukadar baska yapailacak bisey yok

Çocuk yaştaki adamla evlenebilmek için daha öğrenciyken elinizde tuzlukla koşturmuşsunuz. Kayınvalideniz gayet haklı.
Tabii yüzünüze söylemese iyi olurmuş ama şu durumda herkes aynısını düşünür zaten.

Babam harçlığımı veriyor diyorsunuz bir de Aman ne güzel, babanız evciliğinize sponsor oluyormuş.
Karşıdaki insanlardan da aynı şeyi bekliyorsunuz ama kimse buna mecbur değil.
Bir karar vermişsiniz, evlenmişsiniz. Bir karar vermişsiniz ev almışsınız. Bir karar vermişsiniz eşinizin borçlarını ödemişsiniz.
Banyoyu babası yaptırmış da neden kayınpeder mutfağı yaptırmıyormuş. Şaka gibisiniz gerçekten.

Madem evlenecek kadar yetişkinsiniz, mutfağınızı da kendiniz yaptıracaksınız, eşyanızı da kendiniz alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…