• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Es adaylarini ilk goruste elemek?

21 yasindayim, dis gorunus benim icin cok cok cok onemli.

1,80'den uzun boy, uzun bacak, zayif olmama, mavi goz, beyaz ten vazgecilmez kriterlerim.
25-35 arasi olabilir, yas konusunda takintili degilim. Ergen ruhlu olmamali tabii.
Icim kimseye isinamiyor, bir kriterime uyan diger bes kriterin disinda kaliyor.

Yas konusunda kati kriterlerim yok da sirf evlenmek icin ilk buldugu yasca kucuk ve guzel kiza ''niyetim ciddi'' muhabbeti yapanlara da gicik oluyorum. Daha benim kriterlerimi duymadi ki :KK49:

Bir zamanlar dunyanin en yakisikli erkegiyle tanismistim.:21:
Bana bakma ihtimali sifir derken adam baya baya pesimde kosmustu, ama ben nasil havalardayim.:KK60:
Bakmalara doyamazsin öyle guzel bir sey.
Tabi yirmili yaslarin basi aklim da bir karis havada, agzim acik fotolarina falan bakıyorum. Yaz tatiliysi, msn sohbeti yaptik bir hayli.
Aman Allahim evlerden irak, bir insan bu kadar sikici bu kadar espriden anlamayan bu kadar böyle kötü her sey olabilir ancak.
Cay icmezmiz sagliksizmiz sutu tercih edermis, cekirdek cok yagliymis sivilce yapar cildini bozarmis off daha neler neler. Bunlar en basitleri. Yaptigim her espriyi aciklamak zorunda kaliyordum ki Cem Yilmaz soyler hani Allah kimseyi o durumda birakmasin.
Bir ayda icimi karartti, arkama bakmadan kactim.
Allah oyle bir guzellige oyle bir zeka vermis cok aci gercekten.:KK57:
Muhtemelen salakligiyla etrafindaki butun kizlari kacirmisti da ondan sarmisti bana, yoksa ikimizin tipi bir arada mümkün degil yani:p

Iste ben de icim cok isinmazsa mecburen evlenemeyecem ;evlenmeyecem diye karar verdiydim bu siralar.Sevdigimden ayrilinca kararim kesinlestiydi.Aski tattim daha asagisini gonlum goturmez oldugunu anladim bu siralar.Tabi bu goruntuyle basliyor bende.iste boyle dusunerek yanlis mi yapiyorum diye dusunuyorum..

R...cok yakisikli bir adam degildi
Ama yuzu masum ve hoscaydi.Boyu benle birdi.Zayifti Allahtan.Basinda kellik vardi bere takiyordu.Giyimi tarzdi..Ve biz onla yakindan yurt disi gezisinde harikabicimde tanistik birlikte gezdik..Orda yakinlastik..Bir daha nasil bulacam bu hissi
Ben ona asiktim.oluyordum onla omur boyu birlikte olmak icin:KK43:
Nasil canim yandi nisanlandiginda;evlendiginde...
Ben askin cok bulunmaz bi sey oldugunu dusunmuyorum. Zaten cok ozel bir duygu da degil. Kimyanin uyustugu bi adam gordugunde yine vurulursun. Bol bol gez sosyalles yeni insanlar tani, biri cikar karsina muhakkak. Cok kafaya takma bu isleri

benim içinde dış görünüş çok önemli malesef.
Ki kimin için değildir bilemiyorum ama eşimi biliyorsun benimde 2. evliliğim önce görüntüsüne bakarak birlikte olmayı kabul ettim kabul. Sonrası devam ettı zaten. Cınsel cekımın olmadıgı yerde bır kez daha olmak ıstemedım hatır gonul belasına.,

Ben aşk evliliği yaptım karşılıklı olarak hala birbirimizi begeniyoruz.

Ve erkekler neden cokuyor bılmıyorum ama benım 1 cocugum var 1 de ölü dooğum 2 kere gebelık gecırdım esımın gecırdıgı degısımı gecırmedım. saclarında beyazları var ara ara neysekı sarısında kurtarıyor, kılo aldı sonunda spora basladı da verdı tum kılolarını. Bırde kadınlara cokuyor derler bence en buyuk degısımı erkek gosterıyor
Aynen ya ..Kadinlar icin "erken cokuyor oyuzden daha kucuk olan erkekle evlilik olmaz" diyenler ezbere konusuyor...Erkekler kadinlardan da hizli cokuyorlar bence.Zaten yakisikli az bir de erken cokuyorlar.Benim gibi cabuk cokmeyenler mukakkak az da olsa vardir karsilasmak mesele oluyor..:işsiz:

Eğer gerçekten aşkı tatmış olsaydınız insanda dış görünüşe bu derece fotoğraftan eleyecek kadar bakmazdınız. Benden söylemesi. Eşimden önce sevdiğim bi Adam vardı. Herkes derdi ki bu adam Sana büyü falan yapmış olmalı yoksa ikinizin çift olması mümkün değil. O kadar farklıydık tip olarak. Bende ona aşıktım hemde ne aşk 5 yıl boyu. Ama aşık bile olsam ona yakışıklı diyecek kadar kör değildim. Ama kalbi ve sevgisi. Şimdi eşim çok yakışıklı hatta benden bir kaç tık önde ama bu çok büyük bi etken mi hayır değil. Tabi ki ağzı yüzü düzgün olsun ama yüreği sevgi dolu olsun,hareketleri kibar olsun. Kadına saygıyı bilsin. Yani bence aşkı tatmış insan tipe bu kadar takılmaz
Ama aski tattiklarimin eli yuzu hosuma gidiyordu..

Günaydın.
Yanlış anlayacaksın büyük ihtimalle yazdıklarımı ama inan sırf senin iyiliğin için yazıyorum ben sana. Ki sen çoğu zaman beni kaale bile almıyorsun.
Genç değiliz önce bunu kabul etmek gerek.
Karşına çökmüş insanların çıkması normal değil mi?
Sen 38 isen ,onlar minumum 40-41 civarıdır di mi?
Bunu bile bile başlarsan beklenti düzeyin değişir. İnan ki 17lik genç kızlar gibi tipine göre karar vermen etrafınca çok komik algılanıyordur.
Bir de fotoğraf göstermek neyin nesi?
Gerçekten biri seninle görüşmek istiyorsa çıkar bir kahve içersiniz.
Elalemin vesikalık fotoğraflarının ortada gezinmesi de ayrı bir gariplik.
Senin goruslerine onem veriyorum Laale.Yaniliyorsun..Nerde gorsem yorumunu dikkatle okuyorum..
...Olabilir gulunc geliniyor olabilir.Nazimin gectiklerine soylemeye calisiyorum
Herkese soylenmez tabi.Ama onlardan da garip karsilayanlar vardir..Ama bu konuda iki farkli gorus var.1.Goruntuye onem verme davranisa bak.2.icinin akmadigi biriyle olmaz.

Şu an evlenmeyi düşündüğüm insanı ilk gördüğümde hiçbir şey hissetmedim hatta tipim değil demisligim bile var. Görür görmez vurulanlar çok enterasan geliyor bana. Ben hiç yaşamadım onu. Vurulan taraf karşı taraf oldu genelde.:KK30:o yüzden tanıyıp konuşmadan kestirip atma bence, fotoğrafta durduğu gibi olmuyor insanlar. Ha bir kere gorusursun konusursun yine begenmezsin, salla gitsin o zaman. Isinmaya çalış demeyeceğim asla, zorla güzellik olmaz.

bir hikayede benden gelsin;
Eşim çalıştığım işyerine kursiyer olarak kayıt oldu ve evrakları getirdi, yalnız bir evrakı eksik kalmış,farkettiğimizde Meb e liste vermemiz gerektiği için bir gün boyunca Bilgi İşlemdeki personel ulaşmaya çalıştı; derken mesai bitimine az kala evrakı getirdi ama ben elinden nasıl çektim ve nasıl bir tavır takındım bilemiyorum ,sinirlerim zıplamıştı:tokat: ,sonra ileri gittiğimi anlayıp,gönlünü almak için :KK17:bilgilerine göz gezdirirken, hemşeri olduğumuzu gördüm :sampiyon:..Yumuşatmak için kahve söyledim ve memleketten konuşmaya başladık tabi onunda tepkisi çok yumuşak olmamıştı,hemşeri ayağına durumu düzeltim.....Sonra hergün kahve içmeye geldi tabi bana da daral geldi!çaycı hergün suratıma sırıtıp kahveleri verip gidiyordu çünkü direk odama dalıyordu 40 yıllık ahbap gibi:KK30:!Bir görsen çirkin,çelimsiz ama şık!neyse işte sonra kandırdı beni:KK70:;klişe muhabbet dışarda yemek ve sohbet etmek isteince hopppp dur orda:oha: ben evlenmiş ayrılmış bir çocuğu olan bir bir insanım ,sende daha bekar hiç evlilik yaşamamış bir insansın bizden olmaz! hiçbir yere gidemem zira ikimizde üzülürüz mesajnı verdim!
O günden sonra 3 gün gelmedi:lülülü:...oh rahatladım diyor bir yanım,diğer yanım gözlerimin kapıya bakmasına engel olamıyor:sopa:!tabi birazda meraktan!sonra bir gün bir baktım yine bu:halay:
sabah sabah nostalji için teşekkürler:dondurma:
Senin cocugunun olmasi onun olmamasi hic evlenmemis olmasi onun veya ailesi tarafindan bir sorun olusturdu mu hic

Evlwnecek kadar sevdin ama.Birseyleri hos geldi
.Ben de birseyleri hos gelsin diyorum.Mesela yuzu masum olmali.Cok yakisikli olmasina gerek yok.yuzu mimigi davranisi hos gelmeli.Birseyleri cekmeli.Yaninda olmak bana huzur ve mutluluk vermeli..ikinci girusmeyi istemeliyim..

Paran varsa yumurtalarini dondurt. Sonra belki daha genis beklersin sevecegin bir adami. Sirf goruntuden olmaz, konusman lazim. Genc kizken ben de goruntu pesinde kosardim, ama cikma teklifini kabul ettigim yakisiklilarla bir gunden fazla cikmazdim, cogu hic cekilmiyor. Yakisikliligina guvenen erkegin agzi laf yapmiyor, kimi de tepeden bakiyor, zaten istedigim kizi elde ederim kafasiyla. Diline bakacaksin, insani sevdiren dili, bakisi.. Sana verdigi deger.. Erkek sevsin, o seni kendine asik eder.
Yumurta dondurma arastiracam.tsk ederim.

herkesi resimden eleyip evlenemedim diye ağlamak olmaz yani şimdi birisi kötüdür ikisi kötüdür de herkes kötü diyorsan senin işin zor. yaşın da 38 daha önce evlilik yaptın mı bilmiyorum ama gerçekten evlenmek istiyorsan biraz şans vermen lazım insanlara yoksa işin zor.
Evt ilk gorusmeyi bari yapayim
Hani olmaz da adam uzulur diye de cabuk bitirmek istiyorum aslinda..
Evlilik yaptim once fi tarihinde. sekiz yil oldu biteli.Cocuk yok.

Son düzenleme:
Tulipa fotodan olmaz bence. Fotojenikliği geçtim, resim bu ruh yok enerji yok sıcaklık yok. Bir buluş bak ısınamazsan salla derim.

Ben de senin gibiyim tip çok önemli.
Derken bir gün biriyle tanıştım bependiğim erkek tipiyle alakası yok

Kısa boylu
Tombiş göbekli
Sporla uzaktan yakından alakası yok
Gözleri küçük kocaman gözlüğü var gözkeri zaten kıstığı için küçüktü galiba

Resimde görsem höh derim.
Ama çok zeki, samimi,sıcakkanlı, zeki, esprili...şeytan tüyü mü dersin artk tanışan bütün kadınlar bundan hoşlanıyor. Bir şekilde sevdirdi kendini diyeyim.

Mutlu son yok bu hikayede bu arada sonra karakterinden yoruldum almadım ;)

Diyeceğim o ki benim kadar tip odaklı biri bile böyle bir şey yaşadıysa....buluş bak derim.

Ben askin cok bulunmaz bi sey oldugunu dusunmuyorum. Zaten cok ozel bir duygu da degil. Kimyanin uyustugu bi adam gordugunde yine vurulursun. Bol bol gez sosyalles yeni insanlar tani, biri cikar karsina muhakkak. Cok kafaya takma bu isleri
Tek teselli o belki yine cikar ben yaslanmadan..Genclik yillarimin asksiz hep tek basina gecmesini de istemem hani..

Tulipa fotodan olmaz bence. Fotojenikliği geçtim, resim bu ruh yok enerji yok sıcaklık yok. Bir buluş bak ısınamazsan salla derim.

Ben de senin gibiyim tip çok önemli.
Derken bir gün biriyle tanıştım bependiğim erkek tipiyle alakası yok

Kısa boylu
Tombiş göbekli
Sporla uzaktan yakından alakası yok
Gözleri küçük kocaman gözlüğü var gözkeri zaten kıstığı için küçüktü galiba

Resimde görsem höh derim.
Ama çok zeki, samimi,sıcakkanlı, zeki, esprili...şeytan tüyü mü dersin artk tanışan bütün kadınlar bundan hoşlanıyor. Bir şekilde sevdirdi kendini diyeyim.

Mutlu son yok bu hikayede bu arada sonra karakterinden yoruldum almadım :KK66:

Diyeceğim o ki benim kadar tip odaklı biri bile böyle bir şey yaşadıysa....buluş bak derim.
Dogru diyorsun.Belki birgun yine yasayacagim bunu...R .. de oyle cok parlak degildi..Ilk fotodan begenmemistim.O amacla bakmamistim fotoya zaten.
Beni viyana'da karsilatacakti.Yurtdisinda gezerken hep omur boyu yaninda olmak istedim.Onun da beni birakasi gelmemisti.Beni ucakla prag'da ugurlayip tekbasina Viyana'ya gelene kadar agladigini soylemisti.Sert gorunen duygusal bir insandi .Hem orda tek basina yalniz bir insandi....Onun tipi hic tarzim degildi o ara..Sonradan gozume daha guzel gelmeye basladi..Sarisin kisa boylu sevmezdim..Ama yuzu ,masum davranislari,.masum ilgisi,dogalligi..konusmasi..bir baskaligi.. .Hic zarar gelmez bir cekiciligi vardi..Ama simdi kimseleri yerine koyamiyorum..Fotolari gormek ve bunu hissetmek canimi sikiyor..

Digru diyorsun..R .. de oyle cok parlak degildi..Ilk fotodan begenmemistim.O amacla bakmamistim fotoya zaten.
Beni viyana'da karsilatacakti.Yurtdisinda gezerken hep omur boyu yaninda olmak istedim.Onun da beni birakasi gelmemisti.Beni ucakla prag'da ugurlayip tekbasina Viyana'ya gelene kadar agladigini soylemisti.Sert gorunen duygusal bir insandi .Hem orda tek basina yalniz bir insandi....Onun tipi hic tarzim degildi o ara..Sonradan gozume daha guzel gelmeye basladi..Sarisin kisa boylu sevmezdim..Ama yuzu ,masum davranislari,.masum ilgisi,dogalligi..konusmasi..bir baskaligi.. .Hic zarar gelmez bir cekiciligi vardi..Ama simdi kimseleri yerine koyamiyorum..Fotolari gormek ve bunu hissetmek canimi sikiyor..

Şimdi tulipacım geçmişi düşünmek beni yoruyor o yüzden samimi olarak kafam düşünmek istemiyor, içinden gelmiyor.

Ama sen bu noktaya gelmemişsin kafan hala bu herifte içinde özlem var. Benim de içimde özlem varken bu tombiş göbekle tanıştım, valla kafamı dağıttı berikiyi daha az düşünür oldum.

Bir noktada bir şeyler oluyor offf s.kayım geçmişe kafam rahat olsun diyorsun. Senin olayın da belki yeni biriyle tanışmak olacak. Tanış bak hepsine en kötü eğlenirsin içine sinen çıkmasa bile. En kötü sohbet edersin duşarı çıkmış olursun.

Evt ilk gorusmeyi bari yapayim
Hani olmaz da adam uzulur diye de cabuk bitirmek istiyorum aslinda..
Evlilik yaptim once fi tarihinde. sekiz yil oldu biteli.Cocuk yok.

böyle de sen üzülüyorsun?
erkek kolay atlatır merak etme otur konuş sorularını sor tanımaya çalış sonra zaten olmuyorsa olmuyordur..

Biz de aşık olduk . 5 yıl sonra evlendik.üni.askerlik derken...

Aynı ben :( son bir yıla kadar bende öyleydim..şimdi de kimse çıkmıyor goruselim diye..butun kısmetlerimi kendi ellerimle kapattim..

Şimdi tulipacım geçmişi düşünmek beni yoruyor o yüzden samimi olarak kafam düşünmek istemiyor, içinden gelmiyor.

Ama sen bu noktaya gelmemişsin kafan hala bu herifte içinde özlem var. Benim de içimde özlem varken bu tombiş göbekle tanıştım, valla kafamı dağıttı berikiyi daha az düşünür oldum.

Bir noktada bir şeyler oluyor offf s.kayım geçmişe kafam rahat olsun diyorsun. Senin olayın da belki yeni biriyle tanışmak olacak. Tanış bak hepsine en kötü eğlenirsin içine sinen çıkmasa bile. En kötü sohbet edersin duşarı çıkmış olursun.
Haklisin.Ama iste adami uzmus olmak da endiselendiriyor.Benim tekrar uzulme ihtimalim falan..Aralarda araci da var..

Back
X