Eş adayı nasıl araştırılır

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.011
1.860
selamlar arkadaşlar. Ciddiyete giden bir ilişkim var sosyal medyadan tanıştık. 11 ay oldu ve sevgilim bu ay uzak bir ülkeye iş için gidecekken (uzun süre kalacaktı) bana bir yüzük 💍 verdi. Beni bekle, seni seviyorum dedi ( yüzük bana göre bayağı pahalı 35 bin civarı) ( başka hediyelerde aldı onlarda benim bütçemin üstünde) Bende onunla kişiliğini beğendiğim ve etkilendiğim için evlenmek çok istiyorum ama bazı soru işaretlerim var. Ortalama bir evi, ortalama bir ailesi, ortalama bir arabası olan bu kişi ticaret yapıyor. Ben pek maddiyatla ilgili şeyler konuşmadım sormadım utandığımdan ve yanlış bulduğumdan ama şimdi düşününce sevgilim görüştüğümüz süre boyunca yaşadığımız büyük şehirin bi kaç iyi yerinde arsası, bir tatil beldesinde arsası olduğundan bahsetti. Yurt dışına giderken yüklü miktarda dolar ve Türk lirası nakit (bunları gördüm) götürdü. İş içinde bayağı yüksek meblağ ayırdığını söyledi. Anne baba memur emeklisi. Bir kardeşi var okumuş çok iyi bir devlet kurumunda yüksek bir kariyeri var. Ama yinede ortalama hayat süren bu adamı nasıl araştırabilirim. Bunlar gerçek mi yoksa benim gözümü mü boyamak istiyor acaba. Kendisi ünv terk. Daha önce evlenmiş bir çocuğu var. Benden 8 yaş büyük ve ben hiç evlenmedim. Benim derdim adam zengin mi değil! bu bilgileri beni etkilemek için mi söyledi yoksa bazı erkeklerde aşağılık kompleksi ile yalan söyleme hastalığı oluyor. O beni çalıştığım yerde bir tanıdığına sorarak araştırmış geçen yaz, Tesadüfen öğrendim. Ailesine de benden bahsetmiş laf arasında geçti. Şimdi Ben onu nasıl araştırabilirim. Sizler neye dikkat ettiniz???

Aslinda bu tip seyler en iyi eski esten ogrenilir ama eski ese de ne denir ki, o da uygun olmaz. Neden bosanmis eski esinden?
11 ayda evlilik dusunmesi cok cabuk degil mi?
Kafanizda oturmayan birseyler varsa dogrudur. Acele etmeyin. Kimden nasil arastirirsiniz bilemem ama mumkun mertebe tam tanimadan evlilik dusunmeyin, alttan alin. Evlilige ikna icin kendini bu sekilde gosteriyor olabilir, evlenince de ici bos cikabilir. Dikkatli olun. Bir de neden bosanmis biriyle? Burada daha once evlenip bosanmis biriyle evlenen kisilerin yasadigi sorunlar ile ilgili bir suru konu var.

Aslinda bu tip seyler en iyi eski esten ogrenilir ama eski ese de ne denir ki, o da uygun olmaz. Neden bosanmis eski esinden?
11 ayda evlilik dusunmesi cok cabuk degil mi?
Kafanizda oturmayan birseyler varsa dogrudur. Acele etmeyin. Kimden nasil arastirirsiniz bilemem ama mumkun mertebe tam tanimadan evlilik dusunmeyin, alttan alin. Evlilige ikna icin kendini bu sekilde gosteriyor olabilir, evlenince de ici bos cikabilir. Dikkatli olun. Bir de neden bosanmis biriyle? Burada daha once evlenip bosanmis biriyle evlenen kisilerin yasadigi sorunlar ile ilgili bir suru konu var.
Evliliği ben gündeme getirdim biraz. Daha öncesinde O zaman istedi. Ama 3-5 ay gibi düşünme dedi geçen yaz. Aslında ben ciddi olduğumu eğer niyeti yoksa vaktimi almaması gerektiğini söyledim. Yurt dışına uzun süreliğine gidiyordu ve ben pandemiden dolayı gidemeyecektim. Bir yıldan uzun süre ayrı kalacaktik O’da muhtemelen uzak mesafe ilişkisi sıkıntılarını azaltmak için yüzük almış.

Yüzüğün fiyatından nasıl haberiniz var?
Sertifikası var pırlanta işte onu sordum kuyumcuya. Taşı bayağı büyük olunca merak ettim. Normal bir yüzük alabilirdi neden bunu tercih etti??? Bu beni düşündürür açıkçası. Çok büyük bir fabrikası olan arkadaşı bile daha küçük taşlı yüzük aldı eşine. Gösteriş mi? Değer vermek mi? Aşağılık kompleksi mi? Merak ediyorum

Araştırma olayı açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Evlenmeye karar verdiğiniz adamı tanımış olmalısınız zaten. Başkasına sorma ihtiyacı hissetmemelisiniz. İş yaptığı biri ya da uzaktan bir akrabası evlilik içinde nasıl bir insan olduğunu nerden bilecek?

Araştırma olayı açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Evlenmeye karar verdiğiniz adamı tanımış olmalısınız zaten. Başkasına sorma ihtiyacı hissetmemelisiniz. İş yaptığı biri ya da uzaktan bir akrabası evlilik içinde nasıl bir insan
Araştırma olayı açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Evlenmeye karar verdiğiniz adamı tanımış olmalısınız zaten. Başkasına sorma ihtiyacı hissetmemelisiniz. İş yaptığı biri ya da uzaktan bir akrabası evlilik içinde nasıl bir insan olduğunu nerden bilecek?
Onunla evlenmeyi çok isterken bu soru işaretleri belirdi. O nedenle araştırmak istiyorum. TC numarasından sabıka kaydına baktıran ve adamın dolandırcı olduğunu anlayan arkadaşım var.

Bir insanın geçmişini, geçmiş bir zaman olarak bırak. Bugünle hiç ilgisi yok. Sana karşı nasıl, dışarı çıkınca, ona hizmet edenlere karşı nasıl, önüne bir kedi köpek geçerse nasıl davranıyor, verdiği sözü tutuyormu? Böyle şeyler çok önemli. Bu şekilde merhametini, saygısını, güvenilecek birisi olduğunu öğrenirsin.

Evlilik içinde nasil biri oldugunu cok merak ediyor gibi değil. Soyledigi mal varliklari gercek mi yalan mi bunu ogrenmek istiyor daha çok. 😬😬😬

Onunla evlenmeyi çok isterken bu soru işaretleri belirdi. O nedenle araştırmak istiyorum. TC numarasından sabıka kaydına baktıran ve adamın dolandırcı olduğunu anlayan arkadaşım var.
Dolandırıcı olduğundan şüphe duyduğunuz bir adamla evlenmeyi düşünmek ne kadar mantıklı? Dolandırıcılık örnek, takılmayın. Ama sabıka kaydına bakmayı düşünebilecek kadar güvenmediğiniz bir insanla evlenmeyi düşünmek bana normal gelmiyor açıkçası. Yüzüğün fiyatını öğrenmek, adamın maddi durumunu incelemek, araştırmak istemek falan evliliğe karar vermiş/verecek bir insanın yapacağı şeyler değil bence. Evlenmeye karar verdiği kişiyle ilgili aklında bu tip soru işaretleri olmamalı bir insanın. Karşı taraf için de çok incitici bir durum bence.

neden gözünüzü boyamak istediği gibi bir ihtimali düşünüyorsunuz? bunu düşünmenize sebep olacak bir şey mi yaptı. ortalama bir aileye göre bu para nereden geliyor diye mi korktunuz. sadece eski eşiyle neden ayrıldığı, ayrıldıktan sonra nasıl bir baba olduğu ve ne iş yaptığını net bir şekilde öğrenmeniz yeterli olur bence.

Evlilik içinde nasil biri oldugunu cok merak ediyor gibi değil. Soyledigi mal varliklari gercek mi yalan mi bunu ogrenmek istiyor daha çok. 😬😬😬
Mesele maddi durum o kısmı anladık zaten de. Sırf maddi durumu bir insanla evlenmek için yeterli mi? Konu sahibinin bunu anlaması gerekiyor önce.

Arsasının, tarlasının, evinin, arabasının çok mu önemi var?

Bir insanın geçmişini, geçmiş bir zaman olarak bırak. Bugünle hiç ilgisi yok. Sana karşı nasıl, dışarı çıkınca, ona hizmet edenlere karşı nasıl, önüne bir kedi köpek geçerse nasıl davranıyor, verdiği sözü tutuyormu? Böyle şeyler çok önemli. Bu şekilde merhametini, saygısını, güvenilecek birisi olduğunu öğrenirsin.
Bu saydıklarınızın hepsi “tamam” bende. O konularda netim. Hatta bazı huylarına takdir ederek imrenerek bakıyorum. Ama bu bahsedilen fazla maddiyat nedir? Nerden geldi? Gerçek mi yoksa adam kompleksli mi?

Baskasina sorarak ogrenecegin adamla evlenme.

Gelirini nasil elde ettigini sormak ayip degil. Onu basarili buldugunu, ondan bu konularda ogrenecegin seyler oldugunu soyle. Ya anlatir ya yusuf yusuf 😬😬

Annem babam varlikli, ama henuz hic bir sey kalmadi. Egitimim de duz bi egitim yani onde gelen okullardan falan mezun degilim. 29 yasindayim ciddi malim mulkum var. Biraz para yonetme stratejisi olustirabilmekle alakali.
Bu ay aldigini bu ay harcarsan 1 harcarsin, degerlendirirsen 3 5 ay sonra 10-15 harcarsin.

Çocuğunun annesinden neden ve nasıl ayrılmış? Çocuğu ile arasındaki ilişki nasıl? Bu, onun hakkında pek çok ipucu verebilir.
Anlaşamıyorlarmış çocuğuna düşkün. Onun Her şeyini düşünen biri. Gittiği her yerden ne görse alır, eve getireceği zaman yemeğini düşünür. Sağlıklı olsun diye özel yiyecekler alır. Evde kendi yapar.

Mesele maddi durum o kısmı anladık zaten de. Sırf maddi durumu bir insanla evlenmek için yeterli mi? Konu sahibinin bunu anlaması gerekiyor önce.

Arsasının, tarlasının, evinin, arabasının çok mu önemi var?

Maddiyatin bir onemi yok caaaanim konu sahibi kişiligini sevmiş zaten onu da yazmiş konu basina biyere, maddi seyleri konusmaktan da cok utanirmiş aslinda. 🤭
Öyle bir merak edesi gelmiş.

X