- 15 Eylül 2018
- 1.011
- 1.860
- Konu Sahibi Love_lover
selamlar arkadaşlar. Ciddiyete giden bir ilişkim var sosyal medyadan tanıştık. 11 ay oldu ve sevgilim bu ay uzak bir ülkeye iş için gidecekken (uzun süre kalacaktı) bana bir yüzük verdi. Beni bekle, seni seviyorum dedi ( yüzük bana göre bayağı pahalı 35 bin civarı) ( başka hediyelerde aldı onlarda benim bütçemin üstünde) Bende onunla kişiliğini beğendiğim ve etkilendiğim için evlenmek çok istiyorum ama bazı soru işaretlerim var. Ortalama bir evi, ortalama bir ailesi, ortalama bir arabası olan bu kişi ticaret yapıyor. Ben pek maddiyatla ilgili şeyler konuşmadım sormadım utandığımdan ve yanlış bulduğumdan ama şimdi düşününce sevgilim görüştüğümüz süre boyunca yaşadığımız büyük şehirin bi kaç iyi yerinde arsası, bir tatil beldesinde arsası olduğundan bahsetti. Yurt dışına giderken yüklü miktarda dolar ve Türk lirası nakit (bunları gördüm) götürdü. İş içinde bayağı yüksek meblağ ayırdığını söyledi. Anne baba memur emeklisi. Bir kardeşi var okumuş çok iyi bir devlet kurumunda yüksek bir kariyeri var. Ama yinede ortalama hayat süren bu adamı nasıl araştırabilirim. Bunlar gerçek mi yoksa benim gözümü mü boyamak istiyor acaba. Kendisi ünv terk. Daha önce evlenmiş bir çocuğu var. Benden 8 yaş büyük ve ben hiç evlenmedim. Benim derdim adam zengin mi değil! bu bilgileri beni etkilemek için mi söyledi yoksa bazı erkeklerde aşağılık kompleksi ile yalan söyleme hastalığı oluyor. O beni çalıştığım yerde bir tanıdığına sorarak araştırmış geçen yaz, Tesadüfen öğrendim. Ailesine de benden bahsetmiş laf arasında geçti. Şimdi Ben onu nasıl araştırabilirim. Sizler neye dikkat ettiniz???