• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurumlu arkadaşlar ya da Erzurumda yaşayanlar yardımm :(

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
35
Merhaba arkadaşlar eşim askeri personel Erzurum'a tayinimiz çıktı. Tekrar il içi tayinimiz olacak. Bilgisi olan arkadaşlar yaşam şartları imkanlar sosyallik. Terör vs. Açısından bildiğiniz yerleri değerlendirir misiniz? biz merkez ilçeler dışında aşkale oltu horasan cs düşündük bi fikir verin lütfeeennnn :(

bilirim erzurumu.çok sosyal bir yer değildir öyle. bir tek üniversite olan yer farklı bir ilmiş gibim erzurumlular dadaştır. terör vs problemi olmaz oralarda çok. çok büyük imkanlar beklerseniz hayal kırıklığı olur sizin için. ama orda okuyan çok arkadaşım var.sadece soğuktan şikayetçiler. bi de insanlarının kafa yapısı farklıdır biraz

Merhaba arkadaşlar eşim askeri personel Erzurum'a tayinimiz çıktı. Tekrar il içi tayinimiz olacak. Bilgisi olan arkadaşlar yaşam şartları imkanlar sosyallik. Terör vs. Açısından bildiğiniz yerleri değerlendirir misiniz? biz merkez ilçeler dışında aşkale oltu horasan cs düşündük bi fikir verin lütfeeennnn :KK43:
Merkez ilçeye gelin derim. Ben merkezindeyim. Akademisyen esim ben de avukat stajyeriyim. Merkezde hayat idare eder. Yoksa uzak ilçelerde hayat yok mesela Horasanda bi arkadaşım var diyo ki bi a101 bi bim bi şok var başka bi sey yok. Sinema yok sayilir küçük bisey var falan diyo. Onlar büyük şehir diye gezmeye erzuruma falan geliyorlar düşün artık :bicak::KK53:

Ay ya hazır konu açılmış ken içimi dökim bari. Burası hiç yaşanılır yer degil inan ki ben inanır mısın tam bir ay hasta oldum soguktan :hasta: hala üşütebilirim her an diye korkuyorum hassas bi bünyem var. Ya insanlar burda niye yaşar diye düşünürdüm kışın. Şimdi havalar iyi her yer yesil biraz sevmeye başladım ama inan bir egeli olarak çok zorlandım. Hani kış deyip geçmemek lazım tam8 ay sürüyor kabus gibi :KK43: onun dışında merkezde çok sosyal faaliyet oluyor. İktidarın doğu kalesi olmasının getirdiği bi firsat ile belediye iyi çalışıyor. Karda kıyamette ısınmak için zıplaya ziplaya mustafa sandal konserine falan gittik bi subat gecesi. İki avm var. Eh idare eder yani. :KK14:

Merhaba arkadaşlar eşim askeri personel Erzurum'a tayinimiz çıktı. Tekrar il içi tayinimiz olacak. Bilgisi olan arkadaşlar yaşam şartları imkanlar sosyallik. Terör vs. Açısından bildiğiniz yerleri değerlendirir misiniz? biz merkez ilçeler dışında aşkale oltu horasan cs düşündük bi fikir verin lütfeeennnn :KK43:

Bir Erzurumlu olarak merkezi tavsiye ederim zira ilçelerde baya zorlanirsiniz onun dışında soğuk bir memleket ama insanları sıcacık askerler halk tarafından çok sevilir. Hayırlı olsun.

Erzurum da iki yıl kaldım merkez de sorun yok soğuk dışında tabi ama ilçeleri kesinlikle düşünmeyin

Bizimde oraya gitme ihtimalimiz var ilerki zamanda :) inşallah biz gidene kadar biraz daha gelişir :))

Ay ya hazır konu açılmış ken içimi dökim bari. Burası hiç yaşanılır yer degil inan ki ben inanır mısın tam bir ay hasta oldum soguktan :hasta: hala üşütebilirim her an diye korkuyorum hassas bi bünyem var. Ya insanlar burda niye yaşar diye düşünürdüm kışın. Şimdi havalar iyi her yer yesil biraz sevmeye başladım ama inan bir egeli olarak çok zorlandım. Hani kış deyip geçmemek lazım tam8 ay sürüyor kabus gibi :KK43: onun dışında merkezde çok sosyal faaliyet oluyor. İktidarın doğu kalesi olmasının getirdiği bi firsat ile belediye iyi çalışıyor. Karda kıyamette ısınmak için zıplaya ziplaya mustafa sandal konserine falan gittik bi subat gecesi. İki avm var. Eh idare eder yani. :KK14:

Okurken sesli güldüm:) haklısın valla çok soğuk İstanbulda yaşıyorum ben ama evlenmeden önce arada akrabaları ziyarete giderdik merkezde herkes hasta olur dönerdim benim de bünyem çok hassas. Eşim İzmirli bana arada diyo iznimizde atlayalım uçağa bir kere de Erzuruma gidelim göze alamıyorum açıkçası:)

Merkezi iyi aslında terör olayları diğer şehirlere göre yok denecek kadar az Oltu güzel bi yer doğa harikası yerler var soğuk memleketin sıcak insanları var :KK19:

Hahah güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. ilçeler hakkında bilgisi olan diğer arkadaşlarımı da bekliuoruum :) bende sivaslıyım erzurumdan kalır yanı yoktur aslında :) okula giderken kirpiklerimin donup birbirine yapıştığını bilirim ama son 5 yıldır sıcak memlekette taşayan biri olarak bi de yeni doğmuş bebeğimle erzurumda nasıl bir hayat bekliyr bakıp görcez..

Temmuzun sonuna doğru gidecez. Havalar sıcak olur herhalde o zamanlar da :KK17::KK70:

+1 erzurum tayincisi geldiii hem de durdurmaya kesin gözüyle bakarken çıktı tayin.
il jandarmaya gidiyoruz. bizim de ilce belli degil siz?

Son düzenleme:
Merkez ilçeye gelin derim. Ben merkezindeyim. Akademisyen esim ben de avukat stajyeriyim. Merkezde hayat idare eder. Yoksa uzak ilçelerde hayat yok mesela Horasanda bi arkadaşım var diyo ki bi a101 bi bim bi şok var başka bi sey yok. Sinema yok sayilir küçük bisey var falan diyo. Onlar büyük şehir diye gezmeye erzuruma falan geliyorlar düşün artık :bicak::KK53:
Alakadız olacak ama havalar nasış şimdi ne giyiyorsunuz ziyarete gelicem de güneyden :)

Karaçobandan uzak durun derim sadece. Arkadaşım mecburisini yapmıştı , hiçbir anlamda memnun kalmamıştı. Mecburisi bittiği gün de tayin isteyip gitti zaten hemen

Alakadız olacak ama havalar nasış şimdi ne giyiyorsunuz ziyarete gelicem de güneyden :)
Bu gün gömlek üzeri kalin bi ceket ile çıktım dışarı ama ben hassas biriyim. Dışarıda çoğu kişi gömlek üzeri bi trençkot ile geziyordu. Ama aniden yağmur soğuk olabiliyor bi kazak da yedek getirsen fena olmaz

Karaçobandan uzak durun derim sadece. Arkadaşım mecburisini yapmıştı , hiçbir anlamda memnun kalmamıştı. Mecburisi bittiği gün de tayin isteyip gitti zaten hemen
Güney ilçelerden uzak durmaya çalışıyoruz sanırım terörden dolayı imiş. Genelde ile yaakın ya da kuzey ilçeleri değerlendircez ama yine de yaşayanlar bilenler daha iyi yorum yapar tabi ki

Bu gün gömlek üzeri kalin bi ceket ile çıktım dışarı ama ben hassas biriyim. Dışarıda çoğu kişi gömlek üzeri bi trençkot ile geziyordu. Ama aniden yağmur soğuk olabiliyor bi kazak da yedek getirsen fena olmaz
Yazında mı serin oluyor :) :KK53:

Back