Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ekim 2022
- 14
- 2
- 1
- 37
bende yakupta tedavı oldum basarısız. cok memnun degıldım mecburıyetten gıttım erzurumda sınırlı zaten , insan gıbı davranmıyorlar. metın alanında ıyı ama tup bebek ıcın bılgım yok. bende suan doktor arayısındayım.kızlar Yakup Kumtepe hastasıyım ama memnun değilim oyalıyor gibime geliyor eğer bilen varsa metin ingeç nasıl bi dr oda aşılama tüp Bebek yapıyor mu şimdiden teşekkürler
- 8 Kasım 2022
- 40
- 7
- 6
- 21
zaten metin hoca tüp beneği direkt yakuba yönlendiriyo iğrenç hizmet verdiğimiz paraya yazıkbende yakupta tedavı oldum basarısız. cok memnun degıldım mecburıyetten gıttım erzurumda sınırlı zaten , insan gıbı davranmıyorlar. metın alanında ıyı ama tup bebek ıcın bılgım yok. bende suan doktor arayısındayım.
- 8 Ekim 2022
- 14
- 2
- 1
- 37
araştırmada bir tane daha varmıs ömer di sanırım adı tam bılmıyorum ama eger burda yaptırırsam ona gıderım dıye dusunuyorum. yakup kumtepe ye kesınlıkle gıtmem de . bunyamınde var ama oda buharada buharada cok acemızaten metin hoca tüp beneği direkt yakuba yönlendiriyo iğrenç hizmet verdiğimiz paraya yazık
- 8 Ekim 2022
- 14
- 2
- 1
- 37
başka bır doktor buldun mu kime gidiyorsun ,zaten metin hoca tüp beneği direkt yakuba yönlendiriyo iğrenç hizmet verdiğimiz paraya yazık
- 8 Kasım 2022
- 40
- 7
- 6
- 21
şuan bulmadım aramıyorum daha doğrusu ama bünyamin börekçi iyimiş buharada ama iki kat masraflıbaşka bır doktor buldun mu kime gidiyorsun ,
- 8 Ekim 2022
- 14
- 2
- 1
- 37
evet maalesef , cok artmıs ucretlerdeşuan bulmadım aramıyorum daha doğrusu ama bünyamin börekçi iyimiş buharada ama iki kat masraflı
- 10 Mart 2018
- 31
- 13
- 88
- 36
Boşuna para ve emek verip gitmeyin. Tamamen kayıp. Bünyamin hoca eskisi kadar iyi değil. Ekip berbat zaten. İki defa deneme yaptım birer yıl ara ile ikisinde de transferim zor oldu yapamadı yanişuan bulmadım aramıyorum daha doğrusu ama bünyamin börekçi iyimiş buharada ama iki kat masraflı
Ben 2019 yılında ilk asilamam ile kizama kavuştum bunyamin hoca vesilesi ile.( eşimin ileri hareketlilik %1 idi) Daha sonra 2. Cocuk için başka merkezde 2 defa aşılama denedim olmadı tekrar bunyamin hocaya gittim 1 aşılama da o yaptı yine tutmadı ama bu sefer eşimin ileri hareketlilik %0 di. Sonra tup bebeğe geçmek istedik biz ve ilk tup bebek denememizde pozitifi gördük sağlıklı ilerlermi bilmiyorum ama ben hocadan memnundum. Evet biraz soğuk gibi ama hem yaşı hemde yapısı öyle hocanın bence