• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum doktor

qsmyrq

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
40
7
6
21
kızlar Yakup Kumtepe hastasıyım ama memnun değilim oyalıyor gibime geliyor eğer bilen varsa metin ingeç nasıl bi dr oda aşılama tüp Bebek yapıyor mu şimdiden teşekkürler

kızlar Yakup Kumtepe hastasıyım ama memnun değilim oyalıyor gibime geliyor eğer bilen varsa metin ingeç nasıl bi dr oda aşılama tüp Bebek yapıyor mu şimdiden teşekkürler
bende yakupta tedavı oldum basarısız. cok memnun degıldım mecburıyetten gıttım erzurumda sınırlı zaten , insan gıbı davranmıyorlar. metın alanında ıyı ama tup bebek ıcın bılgım yok. bende suan doktor arayısındayım.

bende yakupta tedavı oldum basarısız. cok memnun degıldım mecburıyetten gıttım erzurumda sınırlı zaten , insan gıbı davranmıyorlar. metın alanında ıyı ama tup bebek ıcın bılgım yok. bende suan doktor arayısındayım.
zaten metin hoca tüp beneği direkt yakuba yönlendiriyo iğrenç hizmet verdiğimiz paraya yazık

zaten metin hoca tüp beneği direkt yakuba yönlendiriyo iğrenç hizmet verdiğimiz paraya yazık
araştırmada bir tane daha varmıs ömer di sanırım adı tam bılmıyorum ama eger burda yaptırırsam ona gıderım dıye dusunuyorum. yakup kumtepe ye kesınlıkle gıtmem de . bunyamınde var ama oda buharada buharada cok acemı

şuan bulmadım aramıyorum daha doğrusu ama bünyamin börekçi iyimiş buharada ama iki kat masraflı
Boşuna para ve emek verip gitmeyin. Tamamen kayıp. Bünyamin hoca eskisi kadar iyi değil. Ekip berbat zaten. İki defa deneme yaptım birer yıl ara ile ikisinde de transferim zor oldu yapamadı yani

Ben 2019 yılında ilk asilamam ile kizama kavuştum bunyamin hoca vesilesi ile.( eşimin ileri hareketlilik %1 idi) Daha sonra 2. Cocuk için başka merkezde 2 defa aşılama denedim olmadı tekrar bunyamin hocaya gittim 1 aşılama da o yaptı yine tutmadı ama bu sefer eşimin ileri hareketlilik %0 di. Sonra tup bebeğe geçmek istedik biz ve ilk tup bebek denememizde pozitifi gördük sağlıklı ilerlermi bilmiyorum ama ben hocadan memnundum. Evet biraz soğuk gibi ama hem yaşı hemde yapısı öyle hocanın bence

bünyamin hoca sayesinde hamile kaldım ilk denemede Allah razi olsun çok iyi ilgili bi doktor çok işin ehli bn hiçbi yerde yanıt alamadim tedavilerde ilk denemede hamileyim

Back