Saç Rengi ve Saç Boyama Erzurum da röfle yaptırabileceğim iyi bir kuaför arıyorum..

yarennn_

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
5
0
16
Erzurum
İyi akşamlar arkadaşlar.. Ben Erzuruma yeni geldim ve burda hiçbir kuaförü bilmiyorum.. Su anda saçlarım platin röfleli ve diplerim çıktı.. Röfle yaptırmak istiyorum ama sizinde bildiğiniz gibi bu rengi tutturmak her kuaförün yapabileceği birşey değil.. Daha önce saçımı yakanlar mı olmadı, yıpratanlar mı olmadı.. o yüzden çok korkuyorum bilmediğim bi kuaföre gidip röfle yaptırmaya.. sarı saçdan da vazgeçemiyorum ki.. ( Bu konudaki fikirlerinize çok ihtiyacım var.. Şimdiden teşekkür ediyorum.. İyi Akşamlar..

bende erzurumdayım fakat bir iki deneyimim oldu onlarda çok kötüydü bende yeni evlendim ve burada bildiğim pek kuaför yok eğer siz bulursanız lütfen buraya yazın

8.renk kuaför var çok kaliteli biraz pahalı ama tavsiye ederim... bir de kırıktarak kuaför var öğretmenevi karşısında...

bende erzurumdayım fakat bir iki deneyimim oldu onlarda çok kötüydü bende yeni evlendim ve burada bildiğim pek kuaför yok eğer siz bulursanız lütfen buraya yazın

Ben de röflemi yaptırdım ama açıkcası pek de memnun kalmadım.. Eger iyi bir kuaför bulursam buraya kesin yazacagım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…