zaten iyi olsa bile 24 saat owww çok fenaAnladım canım hızlı tren Erzurum'a kadar uzayacaktı yapıldı sandım bende. O zaman sen doğu trenine bineceksin çok kötü o söyliyim kuzenimde senin gibi korkuyordu trenle gitti otobüsle döndü çok kötüymüş tren
ayy böyle duyuncada çok pis gaza geliyorum :)Uçak gibisi var mı yaa, dün sabah 6.30 ucagıyla Samsun dan İstanbula geldim, saat 9.da da okulda dersime yetiştim, misss gibi...
Bursada yaşiyorum cocuklugum gebze de gecti Erzurumluyum ama kendi aracimizlaa gittiğimiz için bilgi veremicem ama bu sene bende uçakla gitmeyi düşünüyorum çünkü malum çocuklar var artikalım satım işi tatlım :)
erzurumlumusun, ordamı yaşıyorsun ?
bencede korkmuyorsanız uçaktan isabet olur:)Bursada yaşiyorum cocuklugum gebze de gecti Erzurumluyum ama kendi aracimizlaa gittiğimiz için bilgi veremicem ama bu sene bende uçakla gitmeyi düşünüyorum çünkü malum çocuklar var artik
sağol canım bu bile önemli benim için:)pendik ankara hızlı tren yaklaşık 4 saat, devamını bilmiyorum :)
Toplamda 3.5 -4 saate yakın sürüyor.Nerede oturuyorsanız Pendik garına gitmeniz gerek ki Kadıköyden trafiksiz yaklasık 1 saat.Ordan devam edersiniz.Ankarada inip Erzuruma.ahaaa gökte ararken yerde buldum sizi, Ankara ya kadar iptal yokmu yani , bu çok güzel haber:) kaç saat Ankara, ordan da otobüs olur sanırım Erzuruma , toplamda kaç saat sürerki bilginiz varmı, bi de bu hızlı tren her gün varmı , ay çok sordum kusura bakmayın
korksamda uçak en mantıklısı gibi görünüyorToplamda 3.5 -4 saate yakın sürüyor.Nerede oturuyorsanız Pendik garına gitmeniz gerek ki Kadıköyden trafiksiz yaklasık 1 saat.Ordan devam edersiniz.Ankarada inip Erzuruma.
Ben sizin yerınızde olsam sakinleştirici alıp uçağa binerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?