zaten iyi olsa bile 24 saat owww çok fenaAnladım canım hızlı tren Erzurum'a kadar uzayacaktı yapıldı sandım bende. O zaman sen doğu trenine bineceksin çok kötü o söyliyim kuzenimde senin gibi korkuyordu trenle gitti otobüsle döndü çok kötüymüş tren
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erzurum a en çabuk ulaşım :(
- Konu Sahibi ice floe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ayy böyle duyuncada çok pis gaza geliyorum :)Uçak gibisi var mı yaa, dün sabah 6.30 ucagıyla Samsun dan İstanbula geldim, saat 9.da da okulda dersime yetiştim, misss gibi...
- 2 Mart 2015
- 2.394
- 3.981
- 208
- 41
Bursada yaşiyorum cocuklugum gebze de gecti Erzurumluyum ama kendi aracimizlaa gittiğimiz için bilgi veremicem ama bu sene bende uçakla gitmeyi düşünüyorum çünkü malum çocuklar var artikalım satım işi tatlım :)
erzurumlumusun, ordamı yaşıyorsun ?
bencede korkmuyorsanız uçaktan isabet olur:)Bursada yaşiyorum cocuklugum gebze de gecti Erzurumluyum ama kendi aracimizlaa gittiğimiz için bilgi veremicem ama bu sene bende uçakla gitmeyi düşünüyorum çünkü malum çocuklar var artik
sağol canım bu bile önemli benim için:)pendik ankara hızlı tren yaklaşık 4 saat, devamını bilmiyorum :)
- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 133
- 36
Toplamda 3.5 -4 saate yakın sürüyor.Nerede oturuyorsanız Pendik garına gitmeniz gerek ki Kadıköyden trafiksiz yaklasık 1 saat.Ordan devam edersiniz.Ankarada inip Erzuruma.ahaaa gökte ararken yerde buldum sizi, Ankara ya kadar iptal yokmu yani , bu çok güzel haber:) kaç saat Ankara, ordan da otobüs olur sanırım Erzuruma , toplamda kaç saat sürerki bilginiz varmı, bi de bu hızlı tren her gün varmı , ay çok sordum kusura bakmayın
Ben sizin yerınızde olsam sakinleştirici alıp uçağa binerdim
korksamda uçak en mantıklısı gibi görünüyorToplamda 3.5 -4 saate yakın sürüyor.Nerede oturuyorsanız Pendik garına gitmeniz gerek ki Kadıköyden trafiksiz yaklasık 1 saat.Ordan devam edersiniz.Ankarada inip Erzuruma.
Ben sizin yerınızde olsam sakinleştirici alıp uçağa binerdim
- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
- 133
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667