erzurum a en çabuk ulaşım :(

Uçak gibisi var mı yaa, dün sabah 6.30 ucagıyla Samsun dan İstanbula geldim, saat 9.da da okulda dersime yetiştim, misss gibi...

I ice floe
arkadaşım sana bi fikir vereyim ikizlerin birini esin kucaklasin birini de sen tabana kuvvet yürüyün bacim:KK70:

Saka bir yana da benim memleketimde senin ne isin var arkadasimmmm:KK39:

alım satım işi tatlım :)
erzurumlumusun, ordamı yaşıyorsun ?
Bursada yaşiyorum cocuklugum gebze de gecti Erzurumluyum ama kendi aracimizlaa gittiğimiz için bilgi veremicem ama bu sene bende uçakla gitmeyi düşünüyorum çünkü malum çocuklar var artik

pendik ankara hızlı tren yaklaşık 4 saat, devamını bilmiyorum :)

ahaaa gökte ararken yerde buldum sizi, Ankara ya kadar iptal yokmu yani , bu çok güzel haber:) kaç saat Ankara, ordan da otobüs olur sanırım Erzuruma , toplamda kaç saat sürerki bilginiz varmı, bi de bu hızlı tren her gün varmı , ay çok sordum kusura bakmayın
Toplamda 3.5 -4 saate yakın sürüyor.Nerede oturuyorsanız Pendik garına gitmeniz gerek ki Kadıköyden trafiksiz yaklasık 1 saat.Ordan devam edersiniz.Ankarada inip Erzuruma.
Ben sizin yerınızde olsam sakinleştirici alıp uçağa binerdim

Toplamda 3.5 -4 saate yakın sürüyor.Nerede oturuyorsanız Pendik garına gitmeniz gerek ki Kadıköyden trafiksiz yaklasık 1 saat.Ordan devam edersiniz.Ankarada inip Erzuruma.
Ben sizin yerınızde olsam sakinleştirici alıp uçağa binerdim
korksamda uçak en mantıklısı gibi görünüyor :KK43:

Uçak en iyisi, ama yapamam dersen, otobüs derim. Ben çok gittim kocaeli - ığdır, gece gidince eh işteeee 18 saat sürüyor, ama şimdi olsa kesinlikle Uçak, eskiden pek Uçak binilmiyordu, herhalde pahalıydı....

Eşim haftada 2 kez uçağa biniyor, ben yüzlerce kez bindim hiç biri düşmedi. :KK66:
Uçak iyidir, başka yol aramaya gerek yok. Bir iki kez bindikten sonra alışırsınız.

ankara +Erzurum 18 saat test edilip onaylandı :)) bence için sakinleştiricilerinizi binin uçağa

X