• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzincan'da iş imkanı

Tugce6838

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
165
439
18
28
Erzincan merkezde. İs arıyorum da acaba bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi?
Ben 2yillik kimya bölümü (sut ve ürünleri) gida teknikerligi bölümü mezunuyum. Artık sıkıldım evde oturmakdan hiç iş imkanı yok. Evli oldugum icin mağaza gibi yerlere eşim izin vermiyor geç saatlerde bittiği için 🙄🙄

Erzincan merkezde. İs arıyorum da acaba bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi?
Ben 2yillik kimya bölümü (sut ve ürünleri) gida teknikerligi bölümü mezunuyum. Artık sıkıldım evde oturmakdan hiç iş imkanı yok. Evli oldugum icin mağaza gibi yerlere eşim izin vermiyor geç saatlerde bittiği için 🙄🙄
Kariyer elemanonline gibi yerlere baktınız mı

Erzincan memur kenti. Başka iş imkanı pek yok. Biraz esnaflar var filan oranın kendi yerlisi. Size iş biraz zor orada malesef yok. En fazla markette kasiyerlik falan olur bölümünüzle alakalı iş bulamazsınız. Kpss deneyin memur olursunuz.

Erzincanda iş imkanı nasıldır bilmiyorum ama foruma fotoğraf koymayın bence. Yanlış anlamayın sadece iyi dilek. Tanıyan vs çıkabilir.
Hakkımızda hayırlısı olsun,kasiyerlik düşünürseniz tavsiye ederim. Rahat bir iş.

Erzincanda iş imkanı nasıldır bilmiyorum ama foruma fotoğraf koymayın bence. Yanlış anlamayın sadece iyi dilek. Tanıyan vs çıkabilir.
Hakkımızda hayırlısı olsun,kasiyerlik düşünürseniz tavsiye ederim. Rahat bir iş.
Benim gizlicek biseyim yokki taniyan ciksada sorun deil teşekkür ederim 😇

Back
X