• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Erzincanda düğün mekanı

gokcesena

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
2
0
6
Adana
Kızlar merhaba forumda özellikle evlilikle ilgili bölümleri sürekli takip ederdim ama üyeliğim yoktu aranıza yeni katıldım.Bu yaz evleniyorum. Nikah şekeri, davetiye, gelinlik... her şeyi en ince ayrıntısına kadar seçtim ama düğün mekanım hala hazır değil. Erzincanda görev yapanlarınız ya da oralı olanlarınız varsa bana bir yer önerebilir misiniz? Çok güzel ve özel olsun çünkü diğer detaylarla çok uğraştım, düğün mekanımda çok güzel olmalı.Şimdiden teşekkür ediyorum.

canım öncelikle hayırlı olsun.ben erzincanda yaklaşlık 3 yıldır çalışıyorum.burada kulem park diye bir düğün salonu var kapasitesi büyük ve merkezdeki en şık salon diyebilirim.orası merkezde olduğundan ulaşımı çok kolay.ancak duyduğum kadarıyla sivas yolunda kır düğün mekanları da varmış ve oralar erzincanın en elit kesiminin gittiği mekanlarmış.benim de samsunda ve giresunda düğünüm olacak bu yaz.Allah kolaylık versin...

Ben de Kulepark'ı öneririm. Geniş, ferah olması, şehrin merkezinde yer alması açısından avantajlı. Erzincanda çok düğün salonu var ama sanırım en kaliteli yer Kulepark. Çünkü elit kesim düğünlerinin, valilik, belediye kokteyllerinin hep Kuleparkta verildiğini görüyorum. Erzincan ikliminde kır düğününe pek güvenilmez. Kır düğününü tavsiye etmem. Siz konuyu açalı çok olmuş, bilmiyorum düğününüz oldu mu ama olmadıysa Kulepark'ı bir inceleyin derim.Ayrıca mutluluklar dilerim.

https://www.facebook.com/KuleParkSosyalTesisleri/photos_albums

Back