• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Eryamandaki oyun grubu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Pelinyabanci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
5
2
1
39
Merhaba,

Ben şu an 2,5 sene Türkiye'deyim, yabancıyım. 21 aylık çok tatlı bir kızım var. Ankara'da eryamanda oturuyorum. Çok arkadaşım yok burada.

Kızım sosyalestirmek ve konusmasini için destek olabilir diye kreşe vermeyi düşünüyorum. Tam hafta vermek istemiyorum, fakat genelikle kreşler 2 yarım gün gibi kabul etmiyorlar.

Acaba burada buluşmak isteyenler var mı. Bir oyun grup gibi yapabiliriz.

Şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Ben şu an 2,5 sene Türkiye'deyim, yabancıyım. 21 aylık çok tatlı bir kızım var. Ankara'da eryamanda oturuyorum. Çok arkadaşım yok burada.

Kızım sosyalestirmek ve konusmasini için destek olabilir diye kreşe vermeyi düşünüyorum. Tam hafta vermek istemiyorum, fakat genelikle kreşler 2 yarım gün gibi kabul etmiyorlar.

Acaba burada buluşmak isteyenler var mı. Bir oyun grup gibi yapabiliriz.

Şimdiden teşekkürler

Merhaba bende eryamanda oturuyorum sayılabılır.(susuz guzelkent cıvarındayım)kızım 4 yasında yarım gun anaokuluna gıdıyor.Yarım gun dusunebılırsınız aslında benım de buralarda cok cevrem yok

Back