- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
- Konu Sahibi evinincicegi
Rica ederim. Arada sıkıntılı durumlar olabilir ve mecbur kalabilirsiniz, elbette ama mümkün mertebe kullanırsanız da aralıklarla kullanmaya çalışın. Kondom, yırtılmadığı sürece gayet güvenli bir yöntem, yeter ki düzgün kullanın. Zaten kondomda sorun olduğunda da anlarsınız. O zaman da kullanmanız gerekirse ertesi gün hapı alırsınız ama eğer sızma, yırtılma falan yoksa kondomla hamile kalmanız imkansız değilse de zor bir ihtimal.Zaten kondomla korunuyoruz. Hayatımda ilk defa geçen ay kullandım. Bu ay da istenmeyen bir durum yaşandı o nedenle tereddütte kaldım. Sanırım bu durumu takıntı haline getirdim. Ya hamile kalırsam korkusunu abartıyorum. Böyle olmayacak şeyler yapıyorum. Kesin emin olmak istiyorum sanırım. Bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum. Eşimin de dediği gibi kullanmama gerek yok aslında. Endişeli bir yapım var diye böyle bir ilacı kullanmamak gerek anladım. Teşekkür ederim
Sprial konusunu birkaç doktora danışın isterseniz. Eşinizi kondoma ikna edemiyorsanız siz diyafram kullanın.sağolun drlere kalsa öyle etkiler olan pek kimse yok zaten sanki kafamdan uyduruyorum hatta başka bi konu da da yazmıştım spirali denemedim ama çevremdekilerden duyuşum bu yönde ki onların az olanı çoğaltmış benimkini haydi haydi çoğaltır onlarda yardımcı olmuyo anlayacağınız