ertesi gün hapı

buzzi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
10
0
merhaba arkadaşlar benim adetim normalde düzensizdir aşırı bi gecikme olmasa da hep öyleydi özellikle son bır yıldan beri ertesi gün hapı yüzünden iyice düzensizleşti diyebilirim yaklaşık bi 10a yakın kullandım. ben en son normal adetimi 23 şubatta görmüştüm martın 14ünde ilişkiye girdim ve 17 martta tekrar korunmasız ilişkiye girdim şüphelendik sperm gelip gelmeyeceğinden 18inde hapı aldım içtim içtikten sonra erkek arkadaşım keşke içmeseydin eminim gelmediğine falan dedi neyse o günden beri adetim gelmedi 23 nisana kadar beklemeli miyim bilmiyorum fakat endişeliyim acaba boşuna içtiğim için mi gelmiyo ya da aklıma taktığım için mi? martın 17sinden önce de 1 kere falan ilişkiye girmişizdir ve normalde içime geldiğinden eminsek içerdim sorun çıkmazdı yine geicikme olmuştu adette ama bu kadar olmamıştı diye hatırlıyorum. lütfen yardım edin

Ertesi gün hapları doğum kontrol yöntemi değildir. 2 döngüde maksimum 1 kere alınmalıdır siz sınırı oldukça aşmışsınız yani doğal böyle dengesizlikler yaşamanız. Ella içtiyseniz ilişkiden sonraki 72 saatte alındığında gebelikleri yüzde 99 önlüyor ve ella adette gecikme yapar çoğu zaman. Emin olmak için eczaneden idrar testi alıp yapın ve ertesi gün hapı yerine doğum kontrol hapı ile korunun.

peki son bi sorum olacak diyelim bugün veya yarın adet oldum hamile değilimdir yine de değil mi?

o kadar sık neden kullandınız ki? madem şüpheniz oluyor geri çekme yerine prezervatif yada doğum kontrol hapı kullanın. vücudunuza yazık. doktor bana adet geciktiriciyi bile kullanma çok zorda kalmadıkça demişti.

prezervatif varsa kullanıyoruz dıkkat etmeye calısıyorum yıne de ama oluyo boyle . daha dıkkatlı olucam artık bu korku ınsanı yıyıp bıtırıyo

prezervatif varsa kullanıyoruz dıkkat etmeye calısıyorum yıne de ama oluyo boyle . daha dıkkatlı olucam artık bu korku ınsanı yıyıp bıtırıyo
ben prezervatife bile tam güvenemiyorum bazen, geri çekmeye cesaret edemeyiz herhalde. aman dikkat :))

Ella adeti geciktirmez en azindan benimkini geciktirmedi 4 gün erken oldum ve bu kadar içten çok sakıncalı ben 1 tane yi içerken bile korktum naptin be gülüm sen

ella hormon yüklü bi ilaç canım ya nası korkusuzca 10 tane içtim diyosun valla şaşıyorum tabiki adetinide geciktirir fazla kanamayada sebep olur vs vs vs bir çok yan etkiye sebebiyet verebilir yazık değil mi 10 dakikalık zevk için belkide bütün hayatın boyunca pişman olacağın şeyler yapıyosun? doğum kontrol hapı kullan ya da ilaç alamam diyosan aylık iğneler var onlardan yaptır bari yazık sana cidden ya!

Ella adeti geciktirmez en azindan benimkini geciktirmedi 4 gün erken oldum ve bu kadar içten çok sakıncalı ben 1 tane yi içerken bile korktum naptin be gülüm sen
ınsanın aklına gelmıyo bı an ama yok bı daha agzıma almam

bı anlık panıkle ıctım hep, dogum kontrol hapı aklıma bıle gelmedı ama bundan sonra dıkkatlı olucam aklıma estıgı gıbı yapmam asla

Merhabalar arkadaşlar. Madem konu açılmış ben de aklıma takılan bi sorunu paylaşayım istedim. Dün korunmasız ilişki sonrası (ilişkiden iki saat sonra) ella içtim. Zaten hormonlarım sorunlu olduğu için bu tür ilaçlar çok sık kullanmam, bu hapı da üç yılda ikinci kez alışım. Benim sorum yumurtalık kisti olup da bu ilacı kullanan var mı daha önce? Ben geçen yıl ameliyat oldum ve bu yıl da 10 cm'lik bi çikolata kistiyle boğuşuyorum tekrarladı dün aldım ertesi gün hapını doktoruma da ulaşamadım soracağım mutlaka ama içime dert oldu prospektüste bununla ilgili bi bilgi yoktu. Bir de benim yumurta rezervimi düşürüyor kistim, bu hap da acaba kötü etki yapar mı? Deneyimi bilgisi olan var mıdır bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…