- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ertesi gun haplarinin yan etkileri birbirinden farklidir. Adet gecikmesine sebep olanlar oldugu gibi ara kanamaya sebep olan ilaclar da vardir. Ilacin ismini sormustum fakat atladiniz sanirim prospektusu okursaniz ilacin yan etkilerini gorebilirsiniz. Belki kullandiginiz ilacin adet geciktirici bir yan etkisi vardir. Panige kapilmayin.
Bu tur ilaclar iliskiden sonra ne kadar erken alinirsa o kadar iyidir. Surekli kullanima uygun olmadigi gibi tek seferlik koruma icin 1 veya 12 saat ara ile 2 adet icilir.
ella ismibi tane çıktı içinden hemen sabah içtim
yaaa inşallah degilimdirProspektuste adet gecikmesi 7 günü gecerse hamilelik testi yapın diyor..
Tsk ederim .2 tane olur o üst üste içilir. . Ben bi düşük yasamistim ondan sonra yanlışlıkla tekrar üstüne hamile kalmayayim diye kullandım ama çok kullanilmamasi lazım erken adet görülmüştü o zaman hormonlarimi mahvetmisti .. adetiniz gecikirse test yapın .. istemediğiniz bi durum inşallah hayırlısı ile sonuçlanır. .
Merak ettim hamile misinz?Arkadaslar ben adetimin 5gun suruyo ben 3.gunu hapi kullanmak zorunda kaldim o ay kisa surdu adetim simdi bu ay butun belirtiler var 15 de olmam gerekiyordu ama olmadim gebelik riski varmidir ki bileniniz varmii