• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı

Cnm bak 1 saat icinde 2 hapida yutarsan eminim ki birsey olmaz.diger ark dedigi gibi hamile kalanlar bir tane yutanlar olabilir.
Bende ilk bir saatte ictim tam yumurtlama doneminde oldugum halde dusun ertesi gun icinden hala meni sperm geldigi halde hamile kalmadim

Cok sevindim ya ama alkol durumuda var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Once hap icmek belki cok etkisini kırmazdı, hap etkisini göstermiş olurdu. önce alkol sonra hap dediğiniz gibi azaltıyordur bencede ama aksini düşünmek istiyorum

ben ikisini birden ve saatini geçirmeden yuttuğum halde hamile kaldım. Olacaksa oluyor valla :53:

Once hap icmek belki cok etkisini kırmazdı, hap etkisini göstermiş olurdu. önce alkol sonra hap dediğiniz gibi azaltıyordur bencede ama aksini düşünmek istiyorum

sıkıntı yapma kafana takınca adetinde farklılık olduğunu hissedeceksin zaten

Testi kaç gün sonra yaptırdınız peki en doğru sonuç için?

adetim geçtikten 2 gün sonra yaptım
Adet olmama 1 hafta kala çok fazla kasık ağrım vardı. Ayaklarımın altı yanıyordu ateş basıyordu ama ben adetten sandım. Adet sancısından biraz daha fazla oluyor kasık ağrısı. Onlardan da anlayabilirsin.

Evli değil misin neden bu kadar panik oluyorsun

adetim geçtikten 2 gün sonra yaptım
Adet olmama 1 hafta kala çok fazla kasık ağrım vardı. Ayaklarımın altı yanıyordu ateş basıyordu ama ben adetten sandım. Adet sancısından biraz daha fazla oluyor kasık ağrısı. Onlardan da anlayabilirsin.

Evli değil misin neden bu kadar panik oluyorsun

Değilim hazırlık yapıyoruz zaten öyle bi durumda öne alırız o sorun değilde henüz düşünmüyorum kendimi hazır hissetmiyorum aslında

en geç 72 saat içinde içilmesi gerekmiş
tabi en etkilisi hemen içmek
bende bir keresinde kullanmıştım bende adetten daha yoğun bi kanama geldi
hemen doktora gittim korktuğum için
yumurtalık çatlaması olmuş dedi doktorum korkulacak bişi yok demişti
yapabilirmiş ertesi gün hapı
hamile kalanı duymadım ben saatinde içilirse bence bişi olmaz

şuan duymuş oldum :1:

cidden ertesi gün hapını kullandıktan sonra mı hamile kaldın

evet canım tek atışta tuttu :27:
üstelik bi de hap aldım.
Bu çocuk bizden hevesli çıktı dünyaya gelmek için..

İlerde dünyaya niye getirdiniz diye hayıflanırsa biz bişey yapmadık sen zorla geldin diycem:9:

Back