- 14 Mayıs 2013
- 329
- 32
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ertesi gun hapi 1 saat icinde slinirsa etkisi yuzde yuz bana gore
Bu ertesi gün hapını ilk bir saat içinde kullanıp ona rağmen hamile kalan varmı? Yada kullandığı halde kalan varsa kaçıncı saatte kullandığınız halde hamile kaldınız?bilgilendirirmisiniz lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne olursa olsun % 1 ihtimal hep vardir hic bi yontem % 100 degildir yani
Bence hamile kalman imkansız. Onu içip hamile kalanlar var ama 24 saatten sonra sanırım..
Ben ertesi gun hapini
12 saat olmadan almama ragmen hamile kaldim....
Cok ta guvenmistim ama simsi 6 aylik bir kizim var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben ertesi gün hapını ilişkimden yaklaşık olarak 12 saat sonra kullandım ve etkisini gördüm hamile kalmadım. Tabi ki alınması için geçen süre arttıkça etkisi azalır, ilk 6 saat içinde alındığında etkisi maksimumdur.
Su zamana kadar o hapi kullanan kimi tanidiysam hepsi yanlis kullanmisti.Kutunun icinde iki hap var.1 tanesini icmisti butun tanidiklarim :)) .Oysa hapin ikisi de bi anda icilmeli.Ben her seyini okudum.İctikten sonra alkol almak etkisini azaltmiyormus.Bu durumda alkollu almakta azaltmaz herhalde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet işte ilk bir saat içinde almış olmak ne kadar teselli ediyorsa yanlıs zamanlamaya denk gelmesi o kadar tedirginleştiriyor...
Ama bence sen canını sıkma yine de, o hap böyle dönemler için kullanılıyor zaten, ilk bir saat içinde aldıysan da çok yüksek bir ihtimalle etkisini gösterir :)
Çok teşekkür ederim ya moral oldu valla
Bu ertesi gün hapını ilk bir saat içinde kullanıp ona rağmen hamile kalan varmı? Yada kullandığı halde kalan varsa kaçıncı saatte kullandığınız halde hamile kaldınız?bilgilendirirmisiniz lütfen
BENDE YAKLAŞIK 24 SAAT sonra aldım ovolasyon dönemiydi o dönem sorun olmadı fakat adetim sonrasında 2 ay düzen sorunu yaşadı az oldu filan hiç şey %100 değildir sakin ol panik yapma....
alkol alınınca kontrol hapında bile etkisi azalıyor