Ertesi gün hapı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maviku
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maviku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
6
1
1
25
18 şubatta erkek arkadaşım vajinama yakın bir yere boşaldı ve korkup aynı gün ella aldık 21 şubatta regl günümdü ve oldum şimdi 20 martta tekrar regl günümdü ama 1 hafta gecikti sizce neden??

18 şubatta erkek arkadaşım vajinama yakın bir yere boşaldı ve korkup aynı gün ella aldık 21 şubatta regl günümdü ve oldum şimdi 20 martta tekrar regl günümdü ama 1 hafta gecikti sizce neden??
İlaçtandır, hormonlarını etkilemiş muhtemelen.

İlaç ve stres regl gecikmesi yapabilir. Zaten regl olmuşsunuz. Gebelik şüphesi uyandıracak bir durum yok.

Evet hemde normal 7 gün sürdü yanii şimdi de ara ara ağrı ve şişkinlik var ruh halim zaten kaygılı sinir stres
Papatya ya da Melisa çayı için, kendinizi rahatlatacak şeyler yapın. Bu haplar hormonları da etkilediği için fiziksel ve ruhsal olarak bu şekilde yan etkisi olabilir.

Böyle hamilelik oluşmaz zaten, hamile değilsin, 3aya kadar bozukluk olması normal, tekrar alma o ilacı, daha ağır sonuçlar yaşamanı istemem ki gebelik önleyici de değil boşuna almışsın

Back
X