Ertesi gün hapı

noluyokizlarnebu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
4
-8
18
Arkadaşlar öncelikle yaptığım şeyin sorumsuzca olduğunu düşünebilirsiniz ama cevap verecekseniz lütfen yermek için cevap vermeyin. Şimdi ben 19 yaşındayım ve bakireyim daha önce hiç yapmadım ama değişik bisey yaşandı. Elime erkek arkadaşımın zevk suyu gelmişti kuruladım sonra sebebini sormayın kendime dokundum ve hamile kalmaktan çok korktuğum için hemen ertesi gün ella kullandım, bir saat sonra ishal oldum maalesef noldu yani şimdi hamile kalma riskim var mı, ishal belirtisi ella işe yaramadı mı demek oluyo bu

Ella kullanmana gerek yokmuş bu durumda kafanıza göre kullanmayın şu ilacı ya 19 yaşında hormonlarının içine edeceksin. Zevk suyu tamam belki bi ihtimal hamile bırakabilir ama penis içine girince olur o, eline gelmiş kurulamışsın kendine dokunmuşsun hamilelik ihtimali var mı sence bi mantıklı düşün.

Bu konuda ki üyeyi takip et alıntılama mevzusunu çok beceremiyorum ama gir bi bak. Onun konuları da hep süttürme mevzusu zaten. Seni aylar sürecek deneme, konu açma, cevap bekleme ve ella mevzusundan kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…