%100 garantisi yok. Bekleyip göreceksinizAdetimin son günü ilişkiye girdim ve eşim içime boşaldı çocuk istemiyoruz, boşaldıktan 15 dk sonra ertesi gün hapı içtim sizce etkisi olur mu? Ertesi gün hapı adı postpıll one
Ben adet bitimindeki ilişkide hamile kaldım, nasılsa yumurtlama dönemi değil dedim. Bu bilgi güncellensin lütfen.Hem adet bitimin yumurtlama dönemin değil
Ben şokBen adet bitimindeki ilişkide hamile kaldım, nasılsa yumurtlama dönemi değil dedim. Bu bilgi güncellensin lütfen.
%2si ihtimali ben geliyorum demez mi%98 olur. %2'sini bilemeyiz
Evet olmazsa ertesi gün hapı sayesinde olmaz. O takvim yöntemine asla güvenmemek lazım.ekstra doğum kontrol hapı da kullanmış sıkıntı olmaz bence
Valla %2'yi tutturan bebenin bu ülkeye katacağı çok şey vardır, gelsin%2si ihtimali ben geliyorum demez mi
Ya kaza oldu hemen çıkardık zaten tuvalete gittim ama ihtimal olarak düşünüyoruz. Birde kontrol hapı kullanmaya başladım ertesi gün hapı sonrası. Alt karın bölgesinde sertlik var normal mi psikolojik men etkilendiğim den midir bilmiyorumMuhtemelen işe yarar da,çocuk istemiyorsanız neden korunmuyorsunuz? O kadar yöntem var,sonra böyle stres oluyorsunuz
Muhtemelen işe yarar da,çocuk istemiyorsanız neden korunmuyorsunuz? O kadar yöntem var,sonra böyle stres oluyorsunuz
???? SizceMuhtemelen işe yarar da,çocuk istemiyorsanız neden korunmuyorsunuz? O kadar yöntem var,sonra böyle stres oluyorsunuz
Belli olmaz diye içtim. Ve alt karın bölgemde sertlik var sanki adet olacam gibi bazen sancılanıyorum ertesi gün hapı nedeniylemi diye düşünüyorum bazen ve şuan kontrol hapıda kullanıyorum ondan alakssı mı vardırİçmenize bile gerek yoktu. Genelde adet bitimleri yumurtlama dönemlerine denk gelmiyor.