- 10 Ekim 2014
- 32.138
- 144.327
- 798
- Konu Sahibi Ezgimert06
-
Ella.
Yılda en fazla 2 kez kullanmanız gereken bir hap, aradan da en az 6 ay geçmesi lazım bunu da bilin de. Yani bugün Ella kullandım, 2 gün sonra bir daha alayım derseniz bütün metabolizmanız alt üst olur. Ella'nın üretilme sebebi tecavüze uğramış kadınların istenmeyen gebeliklerinin engellenmesi diyerek genel kültür bilgilendirmesini de yapayım ki neden bu kadar sık kullanılmaması gerektiğini anlayalım.
Film delisiiiii :)EllaFilmdelisi
Aramızda müthiş bir uyum var
Ay canım umarım şanssız bedevilerden olmazsın.Film delisiiiii :)
Ocağına düştüm.
Bende Ella kullanan kervanına katıldım,bu konuda uzman olduğun için sana sorayım dedim.
Adet günümdü ilişki olduğunda.
Ama adetim başlamamıştı,prezervatif sıyrılmıştı ama boşalma olmamıştı.
Alayım mı almayayım mı diye çok kararsız kaldım ilişkiden 1 gün sonra aldım bir tane Ella
Ertesi gün kanamam başladı,sanırım bu adet kanamam değil mi? Çünkü bildiğin yoğun bir kanamam oluyor. Ara kanama falan değildir dimii?
Adetimdir bu herhalde.sen ilk kez mi kullanmıştın nasıl olmuştu sende?
Ertesi gün hapını içerken aklıma sen geldin.Ay canım umarım şanssız bedevilerden olmazsın.
Ella bende normalde ara lekelenme yapar ama hamile kaldığımda yapmadı.
Seninki muhtemelen adet kanaman ve hap da içtiğin hem de boşalma söz konusu olmadığın için gebelik ihtimali çok çok düşük.
Yumurta da çatladığı için zaten imkansıza yakın bir şey.
Gerçi ben ovulasyon günleri hariç hamile kaldım ama her konuda bedeviyimdir.
Kısaca bir dahaki adet dönemini dört gözle bekleyeceksin, anlamanın yolu yok.
Ama hormon yüklemesinden dolayı günü değişebilir aklında olsun.
Senin yerinde ben olsam gene hamile kalırdım kesin
Evet yok demişti.
Ay çok tebrik ederim ne diyeceğimi şaşırdım.
Ama doktora gitmiştin ve yok demişti diye hatırlıyorum??
Kesin mi?
Ne diyeceğimi inan çok şaşırdım.Evet yok demişti.
Aynı doktor şimdi tıpta kesin birşey yoktur dedi. :)
Değerim 208 çıktı doktor şüpheli dedi ama bilemiyorum.
Hayırlısı diyorum sadece. :)
Evet çok erken geldi,ben bile şoku henüz anlatamadım.Ne diyeceğimi inan çok şaşırdım.
Çok çok yeni evlisin, eşin son zamanlarda bir tuhaf ve çok gençsin.
Umarım senin hayatın için nasıl iyi olacaksa öyle olur.
Değerin de gayet iyi aslında.
Demek ki neymiş, ella bir halta yaramıyormuş.
Bu dünyadaki nadide insanlar olamayız değil mi?
Senin için o kadar güzel şeyler diliyorum ki, umarım hepsi gerçek olur.Evet çok erken geldi,ben bile şoku henüz anlatamadım.
Eşim son 3 gündür tam bir melaike.
Tam bıcır bıcır sürekli etrafımda dört dönen prems modunda,bu en çok ona yaradı o yüzden iyiki diyorum.
Nadide insanlardan mıyız bilemiyorum ama olma ihtimalimiz çok yüksek.
Evet çocuk çok büyük bir sorumluluk büyük bir maddiyat kaybı.Senin için o kadar güzel şeyler diliyorum ki, umarım hepsi gerçek olur.
İlk defa bir bebek haberinde tedirgin oldum çünkü son konularını çok iyi biliyorum.
Çocuk çok büyük bir sorumluluk.
Şuan iki bebeğim olmasa evliliğim devam etmezdi mesela benim.
1 saniye katlanmazdım hiçbir şeye.
Çocuğum için çekiyorum fasafisosu değil bu, aksine şuan onlara manevi olarak tek başıma yetemeyeceğim için bunlar.
O sebeple pervane olan kocalar, bir anda camavara dönüşebiliyor.
Umarım umarım bu eşin için dönüm noktası olur ve yeni bir sayfa açarsanız hayatınızda.
Senin kıymetini her anlamda bilir ve aileniz için en çok o uğraşır, bebeginize sağlıkla kavuşur, her anlamda refah getirir size inşallah.
Merhaba insallah mesajimi okursun.daha once kullanmadigim bu ilaci kullanmam gerekti.coxuk filanda dusunmuyorum acikcasi.ama bende karin kasik agrisi bulanti tarzi seyler oldu.fakat ara lekelenme kana vs olmadi.korkmalimiyim acabaaaaElla kullanmistim. Ama ellayla hamile kaldim diyen de vardi. Olabilir.
Fiziksel olarak ellanin hic bir yan etkisini hissetmedim ben. Reglm bile tam gununde olmustu. O da kisiden kisiye degisir.
Merhaba insallah mesajimi okursun.daha once kullanmadigim bu ilaci kullanmam gerekti.coxuk filanda dusunmuyorum acikcasi.ama bende karin kasik agrisi bulanti tarzi seyler oldu.fakat ara lekelenme kana vs olmadi.korkmalimiyim acabaaaa
Iyi aksamlar.elladan sonra gecici lekelenme vs oluyormu acaba.ben ilaci ictim 24 saat gecti ustunden bende lekenme falan yokta.agrilar bulantilar var sadece.allahim o bedevilik bendede var insallahh bu sefer yirtarim ya...Evet çocuk çok büyük bir sorumluluk büyük bir maddiyat kaybı.
Ama maneviyat olarakta miniklerinin anneye olduğu kadar babaya da ihtiyaçları var,bunu bildiğim/bildiğin için seni anlıyorum.
Herşey parayla hallolmayacağını biliyorum.
Umarım bu halleri devam eder,umarım çabalar,umarım bebek içinde benim içinde en iyisini yapmaya gayret eder.
Bende bu sorular arasında beyin fırtınası yapıyorum sürekli.
Yaşayıp göreceğim inşallah umduğumuz gibi olur.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim güzel anne.. Evlatların,eşin umarım değerini anlarlar.sen çok iyi bir anne,çok düşünceli bir eşsin.
Bu ilacinda guveniirligi yok sanirimbaksana icen hamile kalmis iki bayan var sitede...allahim yaaa yok.yere nelerle ugrasiyorummMalesef bilmiyorum. Bunyeye gore etkileri cok degisiyor gordugun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?