Ertesi gün hapi

Ella.

Yılda en fazla 2 kez kullanmanız gereken bir hap, aradan da en az 6 ay geçmesi lazım bunu da bilin de. Yani bugün Ella kullandım, 2 gün sonra bir daha alayım derseniz bütün metabolizmanız alt üst olur. Ella'nın üretilme sebebi tecavüze uğramış kadınların istenmeyen gebeliklerinin engellenmesi diyerek genel kültür bilgilendirmesini de yapayım ki neden bu kadar sık kullanılmaması gerektiğini anlayalım.

Ek olarak ne kadar sık kullanirsaniz basari orani o kadar dusuyormus bu hapin. Cok zorunda kalmadikca her supheli durumda da alinmamali.

Ella'dan dolayı adetim 9 gün gecikti. Önce hapı aldıktan 5-6 gün sonra adet oluyorsunuz tabi. Sonraki ay 9 gün gecikince hamileyim sandım. Olmadığımı öğrenince yıkıldım resmen :KK70: Madem üzüleceksin neden hap alıyosun de mi:sopa:
Prolaktinim yükselmiş meğersem 1 ay ilaç kullandım.
Dahası doktordan azar işittim. Tek gecelik ilişkiler için o hap, sen neden kullandın dedi. Zaten tövbe dedim artık, mahvetti beni:olamaz:

Sabah alıp ictim cok gergin bi gün geçirdim antibiyotik kullaniyodum beraber yan etkisi olmaz ins. suan için byle bi düşüncemiz yoktu bakalım hayırlısı...

Ella :KK200: Filmdelisi
Aramızda müthiş bir uyum var:KK70:
Film delisiiiii :)
Ocağına düştüm.
Bende Ella kullanan kervanına katıldım,bu konuda uzman olduğun için sana sorayım dedim.
Adet günümdü ilişki olduğunda.
Ama adetim başlamamıştı,prezervatif sıyrılmıştı ama boşalma olmamıştı.
Alayım mı almayayım mı diye çok kararsız kaldım ilişkiden 1 gün sonra aldım bir tane Ella :D
Ertesi gün kanamam başladı,sanırım bu adet kanamam değil mi? Çünkü bildiğin yoğun bir kanamam oluyor. Ara kanama falan değildir dimii?
Adetimdir bu herhalde.sen ilk kez mi kullanmıştın nasıl olmuştu sende?

Film delisiiiii :)
Ocağına düştüm.
Bende Ella kullanan kervanına katıldım,bu konuda uzman olduğun için sana sorayım dedim.
Adet günümdü ilişki olduğunda.
Ama adetim başlamamıştı,prezervatif sıyrılmıştı ama boşalma olmamıştı.
Alayım mı almayayım mı diye çok kararsız kaldım ilişkiden 1 gün sonra aldım bir tane Ella :KK70:
Ertesi gün kanamam başladı,sanırım bu adet kanamam değil mi? Çünkü bildiğin yoğun bir kanamam oluyor. Ara kanama falan değildir dimii?
Adetimdir bu herhalde.sen ilk kez mi kullanmıştın nasıl olmuştu sende?
Ay canım umarım şanssız bedevilerden olmazsın.
Ella bende normalde ara lekelenme yapar ama hamile kaldığımda yapmadı.
Seninki muhtemelen adet kanaman ve hap da içtiğin hem de boşalma söz konusu olmadığın için gebelik ihtimali çok çok düşük.
Yumurta da çatladığı için zaten imkansıza yakın bir şey.
Gerçi ben ovulasyon günleri hariç hamile kaldım ama her konuda bedeviyimdir.
Kısaca bir dahaki adet dönemini dört gözle bekleyeceksin, anlamanın yolu yok.
Ama hormon yüklemesinden dolayı günü değişebilir aklında olsun.
Senin yerinde ben olsam gene hamile kalırdım kesin:KK70:

Ay canım umarım şanssız bedevilerden olmazsın.
Ella bende normalde ara lekelenme yapar ama hamile kaldığımda yapmadı.
Seninki muhtemelen adet kanaman ve hap da içtiğin hem de boşalma söz konusu olmadığın için gebelik ihtimali çok çok düşük.
Yumurta da çatladığı için zaten imkansıza yakın bir şey.
Gerçi ben ovulasyon günleri hariç hamile kaldım ama her konuda bedeviyimdir.
Kısaca bir dahaki adet dönemini dört gözle bekleyeceksin, anlamanın yolu yok.
Ama hormon yüklemesinden dolayı günü değişebilir aklında olsun.
Senin yerinde ben olsam gene hamile kalırdım kesin:KK70:
Ertesi gün hapını içerken aklıma sen geldin.
Geçen bir konuda güldük dalga geçtik ya hani;
Kesin güldüğüm başıma gelecek diye düşündüm. :D
Bir sorun yok işlem tamam,adetimin 3.günü doktora gittim,normal adetin gebelik olsaydı kalınlaşırdı,rahim duvarın dökülmüş demişti.
Bugünde kontrole gittim.
Tamam yani herşey normal dedi.
Aenin mesajınla da içime su serpildi. :)

:olamaz::olamaz::olamaz:
Ay çok tebrik ederim ne diyeceğimi şaşırdım.
Ama doktora gitmiştin ve yok demişti diye hatırlıyorum??
Kesin mi?
Evet yok demişti.
Aynı doktor şimdi tıpta kesin birşey yoktur dedi. :)
Değerim 208 çıktı doktor şüpheli dedi ama bilemiyorum.
Hayırlısı diyorum sadece. :)

Evet yok demişti.
Aynı doktor şimdi tıpta kesin birşey yoktur dedi. :)
Değerim 208 çıktı doktor şüpheli dedi ama bilemiyorum.
Hayırlısı diyorum sadece. :)
Ne diyeceğimi inan çok şaşırdım.
Çok çok yeni evlisin, eşin son zamanlarda bir tuhaf ve çok gençsin.
Umarım senin hayatın için nasıl iyi olacaksa öyle olur.
Değerin de gayet iyi aslında.
Demek ki neymiş, ella bir halta yaramıyormuş.
Bu dünyadaki nadide insanlar olamayız değil mi?:rolleyes:

Ne diyeceğimi inan çok şaşırdım.
Çok çok yeni evlisin, eşin son zamanlarda bir tuhaf ve çok gençsin.
Umarım senin hayatın için nasıl iyi olacaksa öyle olur.
Değerin de gayet iyi aslında.
Demek ki neymiş, ella bir halta yaramıyormuş.
Bu dünyadaki nadide insanlar olamayız değil mi?:rolleyes:
Evet çok erken geldi,ben bile şoku henüz anlatamadım.
Eşim son 3 gündür tam bir melaike.
Tam bıcır bıcır sürekli etrafımda dört dönen prems modunda,bu en çok ona yaradı o yüzden iyiki diyorum.
Nadide insanlardan mıyız bilemiyorum ama olma ihtimalimiz çok yüksek. :D

Evet çok erken geldi,ben bile şoku henüz anlatamadım.
Eşim son 3 gündür tam bir melaike.
Tam bıcır bıcır sürekli etrafımda dört dönen prems modunda,bu en çok ona yaradı o yüzden iyiki diyorum.
Nadide insanlardan mıyız bilemiyorum ama olma ihtimalimiz çok yüksek. :KK70:
Senin için o kadar güzel şeyler diliyorum ki, umarım hepsi gerçek olur.
İlk defa bir bebek haberinde tedirgin oldum çünkü son konularını çok iyi biliyorum.
Çocuk çok büyük bir sorumluluk.
Şuan iki bebeğim olmasa evliliğim devam etmezdi mesela benim.
1 saniye katlanmazdım hiçbir şeye.
Çocuğum için çekiyorum fasafisosu değil bu, aksine şuan onlara manevi olarak tek başıma yetemeyeceğim için bunlar.
O sebeple pervane olan kocalar, bir anda camavara dönüşebiliyor.
Umarım umarım bu eşin için dönüm noktası olur ve yeni bir sayfa açarsanız hayatınızda.
Senin kıymetini her anlamda bilir ve aileniz için en çok o uğraşır, bebeginize sağlıkla kavuşur, her anlamda refah getirir size inşallah.

Senin için o kadar güzel şeyler diliyorum ki, umarım hepsi gerçek olur.
İlk defa bir bebek haberinde tedirgin oldum çünkü son konularını çok iyi biliyorum.
Çocuk çok büyük bir sorumluluk.
Şuan iki bebeğim olmasa evliliğim devam etmezdi mesela benim.
1 saniye katlanmazdım hiçbir şeye.
Çocuğum için çekiyorum fasafisosu değil bu, aksine şuan onlara manevi olarak tek başıma yetemeyeceğim için bunlar.
O sebeple pervane olan kocalar, bir anda camavara dönüşebiliyor.
Umarım umarım bu eşin için dönüm noktası olur ve yeni bir sayfa açarsanız hayatınızda.
Senin kıymetini her anlamda bilir ve aileniz için en çok o uğraşır, bebeginize sağlıkla kavuşur, her anlamda refah getirir size inşallah.
Evet çocuk çok büyük bir sorumluluk büyük bir maddiyat kaybı.
Ama maneviyat olarakta miniklerinin anneye olduğu kadar babaya da ihtiyaçları var,bunu bildiğim/bildiğin için seni anlıyorum.
Herşey parayla hallolmayacağını biliyorum.
Umarım bu halleri devam eder,umarım çabalar,umarım bebek içinde benim içinde en iyisini yapmaya gayret eder.
Bende bu sorular arasında beyin fırtınası yapıyorum sürekli.
Yaşayıp göreceğim inşallah umduğumuz gibi olur.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim güzel anne.. Evlatların,eşin umarım değerini anlarlar.sen çok iyi bir anne,çok düşünceli bir eşsin. :KK200:

Ella kullanmistim. Ama ellayla hamile kaldim diyen de vardi. Olabilir.

Fiziksel olarak ellanin hic bir yan etkisini hissetmedim ben. Reglm bile tam gununde olmustu. O da kisiden kisiye degisir.
Merhaba insallah mesajimi okursun.daha once kullanmadigim bu ilaci kullanmam gerekti.coxuk filanda dusunmuyorum acikcasi.ama bende karin kasik agrisi bulanti tarzi seyler oldu.fakat ara lekelenme kana vs olmadi.korkmalimiyim acabaaaa

Merhaba insallah mesajimi okursun.daha once kullanmadigim bu ilaci kullanmam gerekti.coxuk filanda dusunmuyorum acikcasi.ama bende karin kasik agrisi bulanti tarzi seyler oldu.fakat ara lekelenme kana vs olmadi.korkmalimiyim acabaaaa

Malesef bilmiyorum. Bunyeye gore etkileri cok degisiyor gordugun gibi.

Evet çocuk çok büyük bir sorumluluk büyük bir maddiyat kaybı.
Ama maneviyat olarakta miniklerinin anneye olduğu kadar babaya da ihtiyaçları var,bunu bildiğim/bildiğin için seni anlıyorum.
Herşey parayla hallolmayacağını biliyorum.
Umarım bu halleri devam eder,umarım çabalar,umarım bebek içinde benim içinde en iyisini yapmaya gayret eder.
Bende bu sorular arasında beyin fırtınası yapıyorum sürekli.
Yaşayıp göreceğim inşallah umduğumuz gibi olur.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim güzel anne.. Evlatların,eşin umarım değerini anlarlar.sen çok iyi bir anne,çok düşünceli bir eşsin. :KK200:
Iyi aksamlar.elladan sonra gecici lekelenme vs oluyormu acaba.ben ilaci ictim 24 saat gecti ustunden bende lekenme falan yokta.agrilar bulantilar var sadece.allahim o bedevilik bendede var insallahh bu sefer yirtarim ya...

Kızlar acil yardım !!uzun zamandır kardeş gibi takıldığımız eşimle bugün ilişki yaşadık be şimdiye kadar evliliğimizde başıma gelmeyen geldi. Maalesef eşim korunacaktı ve kaza oldu .. ertesi gün hapı mı kullansam ne yapsak elim ayağıma dolaştı . İlk defa böyle bişey başımıza geldi .. normal de bu konuşa eşime çok güvenirdim ama kaza oldu ne yapayım akıl verin:(

Back