Ertesi gün hapi

Ezgimert06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
66
14
38
32
Kızlar acil yardım bu konuda bilgi sahibi değilim hangi ilacı almalıyım? En etkili ertesi gün hapı deneyimmi olanlardan bilgi istiyorum

Ella
Şimdiden hormonların kafayı yiyecek,geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Valla galiba 3 kez aldım, marka falan söylemedim.. eczaneye gittim ertesi gün hapı dedim ne verdilerse onu aldım hiçbir sorun yaşamadım.. ne kadar erken alırsan okadar iyi

Ella .
Yan etkilerini iyi araştır kanamam var ateş basıyo üşüyorum ağlıyorum gülüyorum bunların hepsini aynı anda yaşayabilirsin

Ella kullanmistim. Ama ellayla hamile kaldim diyen de vardi. Olabilir.

Fiziksel olarak ellanin hic bir yan etkisini hissetmedim ben. Reglm bile tam gununde olmustu. O da kisiden kisiye degisir.

%97'lik koruması olan hapta %3'lük dilime girmen müthiş bir bedevilik örneği
Benim hayatım hep öyle zaten.
İstisna olmaya alıştım.
Geçenlerde dilek balonu gördüm ‘ya bunlar nereye kadar uçuyor ya da nereye düşüyor’ dedim ve bir gittim ki arabamın üzerine düşmüş.
Şaka değil, şahidim bile var:KK70:

Ella kullandım. Ne yan etkisini gördüm ne adet düzenim bozuldu ki herşeye karşı aşırı hassasiyetim ve düşük direncimle bilinirim yani. Kimseye olmayan şeyler bana olur vs..

Kuş pisliğinden iyidir :KK70:
Yanık bir metal yığını, boyaya zarar vermişti maalesef:KK70:
Hayattaki her şeyde olduğu gibi ellada da iki seçenek var, yüzdelik oranı fası fiso.
Ya bebeği beklersiniz ya da regl olmayı...
Bunu düşününce tekrar en iyi korunmanın kardeş kardeş yatmak olduğunu hatırlayıp, iyi geceler diliyorum:KK50:

Yanık bir metal yığını, boyaya zarar vermişti maalesef:KK70:
Hayattaki her şeyde olduğu gibi ellada da iki seçenek var, yüzdelik oranı fası fiso.
Ya bebeği beklersiniz ya da regl olmayı...
Bunu düşününce tekrar en iyi korunmanın kardeş kardeş yatmak olduğunu hatırlayıp, iyi geceler diliyorum:KK50:
Kk'da sorulan soruları da dikkate alarak aradaki mesafeyi fazlalaştıralım ve yastığı ihmal etmeyelim lütfen,mazallah spermler zıplayabilir :D iyi geceler. :)

Ella.

Yılda en fazla 2 kez kullanmanız gereken bir hap, aradan da en az 6 ay geçmesi lazım bunu da bilin de. Yani bugün Ella kullandım, 2 gün sonra bir daha alayım derseniz bütün metabolizmanız alt üst olur. Ella'nın üretilme sebebi tecavüze uğramış kadınların istenmeyen gebeliklerinin engellenmesi diyerek genel kültür bilgilendirmesini de yapayım ki neden bu kadar sık kullanılmaması gerektiğini anlayalım.

Back