• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı ve sancı

Eva2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
5
1
1
24
Merhaba 2 hafta önce bakire olmama rağmen sadece vajinaya damla şeklinde boşalma geldiği için korkudan ertesi gün hapı içtim ve sebebi bu hap mı bilmiyorum ama karnımın altında 7 gün boyunca sancı oldu artık dayanılmaz bir acıya dönüştü yürümekte zorluk çekiyorum yanında ekstra olarak gaz,ishal,aşırı üşüme ve terleme,yemek yiyememe gibi durumlar oluştu adetime 2 gün kala içtim bu ilacı 7 gün geçtikten sonra adet oldum o gün doktora gittim doktora ağrımın çok olduğunu söyledim ultrasonla baktı sağlıksız bir durum olmadığını adetim aktıkça ağrımın geçeceğini söyledi ama bugün 3.günü ve hala çok ağrıyor bu hapın bu kadar etkisi oluyor mu yaşayan var mı lütfen yardımcı olabilir misiniz ilk defa kullandım başka bir sebep aramaya korkmaya başladım

O hap hormonları alt üst eder. Ben de kullandım lanet ettim ve kendime de çok kızdım. Ağrı sancı yapmadı bende ama böyle açılan her konuya yazıyorum. Çok çok çok zorda kalmadıkça kullanılmasın o hap. Adet döngünüzde kayacak büyük ihtimalle. Ona da hazırlıklı olun.

Bende neden böyle belirtiler görüldü bilmiyorum 10 gündür her günüm yatarak ve ağlayarak geçiyor zaten normalde regl zamanında çok fazla ağrım olurdu üstüne bu gelince dayanılmaz oldu.Doktora gittim hiç ilaç vermedi nasıl geçicek böyle bilmiyorum artık delirmek üzereyim

Bir kaç güne gecer , bir daha jelibon gibi yutmayın o ilaci da .
Hamile kalmak o kadar basit mi ki ilişki olmamis bile :olamaz:
Hassasiyet yapıyor o ilaç karın ağrınizin sebebi de üşütme bence ....

Evet o kadar lanet bir ilaç. Bütün düzeninizi alt üst ediyor. Kullanmamakta fayda var. Zamanla ağrılarınız geçer merak etmeyin.

Sizde kullandınız sanırım kaç güne geçer bi tahmininiz var mı 11 gün oldu benim geçmek bilmedi
Bir kaç gün ağrım oldu. Ama adet düzenimin kendine gelmesi iki ayı buldu. Herkeste etkisi farklı oluyordur mutlaka.

O hap hormonları alt üst eder. Ben de kullandım lanet ettim ve kendime de çok kızdım. Ağrı sancı yapmadı bende ama böyle açılan her konuya yazıyorum. Çok çok çok zorda kalmadıkça kullanılmasın o hap. Adet döngünüzde kayacak büyük ihtimalle. Ona da hazırlıklı olun.
Her kelimenin altına imzamı atarım.

Sizde nasıl bir etkisi oldu ağrı sancı ishal böyle belirtiler oldu mu
İlaçtan sonraki adetim çok aşırı sancılı oldu. Adetlerim oldukça düzenliyken adet düzenim altüst oldu ve bu durum aylarca sürdü. İlacı aldığım bir ay içinde 5 kilo aldım ve aşırı sinirlilik yaptı. prospektüsü okuduğumda çok daha ciddi yan etkileri olduğunu da gördüm :KK43:

etkisi uzun süre geçmez o ilacın ya ben bir kez kullandım 6 7 ayı buldu normal düzenime dönmem

İlaçtan sonraki adetim çok aşırı sancılı oldu. Adetlerim oldukça düzenliyken adet düzenim altüst oldu ve bu durum aylarca sürdü. İlacı aldığım bir ay içinde 5 kilo aldım ve aşırı sinirlilik yaptı. prospektüsü okuduğumda çok daha ciddi yan etkileri olduğunu da gördüm :KK43:

Merhaba 2 hafta önce bakire olmama rağmen sadece vajinaya damla şeklinde boşalma geldiği için korkudan ertesi gün hapı içtim ve sebebi bu hap mı bilmiyorum ama karnımın altında 7 gün boyunca sancı oldu artık dayanılmaz bir acıya dönüştü yürümekte zorluk çekiyorum yanında ekstra olarak gaz,ishal,aşırı üşüme ve terleme,yemek yiyememe gibi durumlar oluştu adetime 2 gün kala içtim bu ilacı 7 gün geçtikten sonra adet oldum o gün doktora gittim doktora ağrımın çok olduğunu söyledim ultrasonla baktı sağlıksız bir durum olmadığını adetim aktıkça ağrımın geçeceğini söyledi ama bugün 3.günü ve hala çok ağrıyor bu hapın bu kadar etkisi oluyor mu yaşayan var mı lütfen yardımcı olabilir misiniz ilk defa kullandım başka bir sebep aramaya korkmaya başladım
Merhaba, ben de ella isimli ertesi gün hapını 30 temmuzda kullandım. İlk günler hiç bir yan etki hissetmedim ama 6. Günden sonra inanılmaz halsizlik, ateş basması bacaklarda kasıkta ağrı başladı. 9. Gün bugün hala da devam ediyor. Halsizliğim geçti ama ara ara ateş basması kafa derimden ayaklarıma kadar devam ediyor. Bunun dışında bacak ağrım ve kasık sancım devam ediyor. Size de geçmiş olsun 😒

Back