Evet aynen böyleAyni gun ilişki de bir hap alıyorsunuz.
Ama 1 gün geçsin 2.hap gerekli.
Evet tabiki evliyimEvli misin?
Bunu bilmiyordum, ilk kez kullandim bu hapi cunku.Ayni gun ilişki de bir hap alıyorsunuz.
Ama 1 gün geçsin 2.hap gerekli.
Hamilesiniz muhtemelenBunu bilmiyordum, ilk kez kullandim bu hapi cunku.
Korktunuz sandım bu yüzden sordum. Baska cocuk var mı o yüzden mi istemiyor gıbisınızEvet tabiki evliyim
Evet 1 cocugum daha var, planli bir hamilelik degildi, o yuzden saskinim. Tatli bir supriz oldu bizede :)Korktunuz sandım bu yüzden sordum. Baska cocuk var mı o yüzden mi istemiyor gıbisınız
Bu minik ama onemli ayrintiyi atlamisimErtesi gün hapı sonraki korunmasız ilişkiden korumaz. Prospektuste yazıyor aslında. Hamilesiniz bence.
İnşallah olmaz çok sancılı bir süreç çünkü. Bence en kısa sürede kan verip beta HCG takibi yaptırın ki bu ihtimali de eleyebilesiniz.Peki ertesi gun hapinin dis gebelige de neden olabilecegini duymustum, bu gebelik haptan birkac gun somraki iliskide oldugu icin boyle bisey olabilir mi? (dilerim olmaz)
İnsallah olmaz, tesekkur ediyorumİnşallah olmaz çok sancılı bir süreç çünkü. Bence en kısa sürede kan verip beta HCG takibi yaptırın ki bu ihtimali de eleyebilesiniz.
Ne önemi var ? Ha evli ha bekarEvli misin?
Çok önemi var evliyse istemese de sorun degıl bekarsa ıstemiyorsa sıkıntı büyük !Ne önemi var ? Ha evli ha bekar