Ertesi gun hapı ve hamilelik :(

_nzlikar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
4
0
1
27
Kızlar iyi akşamlar kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var . Yumurtlama başlangıcımda korunmasız bi ilişkim oldu . Iliskiden sonra yarim saat kadar uzanır vaziyetteydim (Bu arada tam boşalma gerçekleşti) daha sonra ayağa kalktım. hapı 25inci saatte attım. Ve 2 gün sonra tekrar böyle bi durum yaşandı bi miktar meni kaçmış oldu fakat bu sefer hap kullanmadım . Bu durumların üzerinden 8 gün geçti. Adetime 1 hafta kadar var açıkçası şiddetli kasik agrım, çok su tüketmeme rağmen koyu kokulu idrarım var . Erken gebelik testi aldım ama testte ne tek çizgi ne de çift çizgi mevcut. Bomboş.sanirim test bozuk . Biraz ürküyorum hamile olma ihtimalim var midir

olabilir evet. Tekrar test yapmalısın. Kesin sonucu kan testinde öğrenebilirsin.

siz hamile kalmak için bütün yolları denemissiniz zaten

tum bu olanlar uzerinden 8 gun gectiyse coook erken. degil idrarda kanda bile tespit edilemez suanda. beklemekten baska careniz yok ama zaten ertesi gun hapi gecikme yapacaktir. stres de var. gecikme gorursunuz muhtemelen.

tum bu olanlar uzerinden 8 gun gectiyse coook erken. degil idrarda kanda bile tespit edilemez suanda. beklemekten baska careniz yok ama zaten ertesi gun hapi gecikme yapacaktir. stres de var. gecikme gorursunuz muhtemelen.
Kesinlikle katılıyorum , stres yapmayin yaptikca gecikiyor daha da sarpa sarıyor isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…