27 eylulde adetim basladi ve alti gun surup bitmisti, 8 ekimdeki iliskimden sonra o gecenim sabahinda 12 saat icerisinde norlevo ictim, korunmasiz iliskiydi ama icime bosalmamisti, 15 ekimdeki ikinci iliskim dede prezervatif yirtilinca tekrar norlevo kullanmak zorunda kaldim. 3-4 gun sonr ara kanamalarim oldu icim gayet rahatti. Adetimin gecikmesini de problem etmedjm 15 gunde iki norlevo aldigim icin dongum bozulmustr diye dusundum. Ayrica ara kanama ayni adet gibiydi, gogus hassasiyeti, kasik agrisi, sivilcelenme, sinirlilik falan. Neyse baktim olmuo iki tane test yaptm evde biri silik biri net idi, gene inanmadim kan testi yaprtdim. Ve alti haftalik hamile oldugumu ogrendim, buyuk bir sok yasadim, hatta yatta bi bakalim dedi doktor, ultrasonda zorlada olsa gordu, bir kese var ama duzensiz dedi. Malesef 10 kasimda kurtaj olmak zorunda kaldim. Cok aci kotu bi olay allah kimseye yasatmasin. Bu halim ders olsun, yumurtlama doneminde cok dikkat edin, iceriye bosalma olmasa bile on sividan hamile kalinabiyor. Simdi en cok merak ettigimse acaba hamileyken norlevo ictigim icin cocuk sakat miydi ya da bos gebelik miydi, bunu asla bilemeyecegim....