• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gun hapi(norlevo) kullandim ve hamile kaldim herkese ders olsun!!!

Kozmela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
13
0
1
İstanbul
27 eylulde adetim basladi ve alti gun surup bitmisti, 8 ekimdeki iliskimden sonra o gecenim sabahinda 12 saat icerisinde norlevo ictim, korunmasiz iliskiydi ama icime bosalmamisti, 15 ekimdeki ikinci iliskim dede prezervatif yirtilinca tekrar norlevo kullanmak zorunda kaldim. 3-4 gun sonr ara kanamalarim oldu icim gayet rahatti. Adetimin gecikmesini de problem etmedjm 15 gunde iki norlevo aldigim icin dongum bozulmustr diye dusundum. Ayrica ara kanama ayni adet gibiydi, gogus hassasiyeti, kasik agrisi, sivilcelenme, sinirlilik falan. Neyse baktim olmuo iki tane test yaptm evde biri silik biri net idi, gene inanmadim kan testi yaprtdim. Ve alti haftalik hamile oldugumu ogrendim, buyuk bir sok yasadim, hatta yatta bi bakalim dedi doktor, ultrasonda zorlada olsa gordu, bir kese var ama duzensiz dedi. Malesef 10 kasimda kurtaj olmak zorunda kaldim. Cok aci kotu bi olay allah kimseye yasatmasin. Bu halim ders olsun, yumurtlama doneminde cok dikkat edin, iceriye bosalma olmasa bile on sividan hamile kalinabiyor. Simdi en cok merak ettigimse acaba hamileyken norlevo ictigim icin cocuk sakat miydi ya da bos gebelik miydi, bunu asla bilemeyecegim....

norlevayi ayda 1 kere oneriyolar
hatta bi ara yasaklanaack denmi$ti, bu hapin gorevi olacak gebeligi enegllemek olduysada sonlandirmak diye biliyorum ben ..

bildigim kadarıyla o ilaç yılda bi kere kullanılması gerekiyor canım çok fazla kullanmışsın bagışıklık yapmış olabilir

İlk kullandigimda hamile kaldim canlarim, ikinci kullanmamda degil;(( iki haftalik hamile iken bilmeden yalnislikla kullandim ikinciyi, bi daha tovbeler tovbesi;(

18 de ilişkye grdm eşimde erken boşalmada dolayı ertesi gün 11gbi nerlova aldm ama baş agrısı idrara cıkma kasıklarm cok agrıyor belim cok fena yarn birgn adet zamnım kan testi pazartesiye bu süpheyle kafayı yedm 20 aylık oglum var :(

Back