• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERTESİ GÜN HAPI KULLANDIM REGL OLAMIYORUM

tugbanur bellidir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar öncelikle. Ben erkek arkadaşım ile yanlış hatırlamıyorsam Martın dokuzunda kondom ile ilişkiye girdim kendisi kondom takılı iken içimde iki kez boşaldı. Ama biz işi garantiye almak için ertesi gün hapı kullandık. daha sonra 12 martta doğurganlığımın ilk günü yine ilişkiye girdik ancak bu sefer de henüz boşalmamışken kondom yırtıldı. zevk suyundan endişe duyuyorum doğurganlık döneminde olduğumdan dolayı. Bir de normalde çok gezen eve geç giren birisiyim ama corona muhabbetleri yüzünden bir buçuk aydır dışarı da çıkmadım. stres yaptığım için de regli olamıyormuyum acaba ama çok korkuyorum çünkü günüm geçti. sık idrara gitme , şişkinlik , birşey yememiş olmama rağmen mide bulantısı ve kusma. ( düzenli adet oluyordum haptan önce. hapı kullandıktan sonra iki kez bir hafta ara ile kanamam oldu ve ikincisi aşırı çoktu. ve neredeyse bir ay geçecek üzerinden ama şişkinlik vs olmasına rağmen adetim gelmedi ve doğrusu gelecek gibi de hissetmiyorum çok ENDİŞELİYİM) uzun lafın kısası yazdıklarıma istinaden HAMİLE OLABİLİRMİYİM ?

Sizin yerinizde olsam Bir hamilelik testi alir bakardim hamilelik varmi diye.
Ayrica Ertesi günü Hapininda yan etkileri var mide bulantisi, Karin ağrisi, baş ağrisi gibi. Ve Hamile kalma riski'de var.
Size tavsiyem hamilelik yoksa Doğum Kontrol hapi kulanmaniz , zira ertesi Günü hapini bu kadar Sık kulanmanizi Doğru bulmuyorum!
Sürekli horomonlarinizi etkiliyor, Illerde ne tür zararlari olur henüz bilinmiyor .

regl olamıyorsanız yada olmamışsanız hamile olma ihtimaliniz yüksektir. Hamilelik belirtileri gösteriyormusunuz şurdan bir okuyup emin olun. en kısa zamanda da hamimelik testi yaptırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
yerleşme kanaması geçirmişte olabilirsiniz. nasıl bir kanamaydı. yerleşme kanamasıyla ilgili şurda detaylı bilgi var. yerleşme kanaması değil ve normal regl olduysanız korkulacak bişi yok gecikmiştir. ama regl olmadıysanız hamilelik yüksek ihtimal.
ayrıca kondom yırtılması çok zor bişi nasıl yırttınız şaşırdım yani. biz kondomla korunuyoruz yırtılması çok çok zordur.

yerleşme kanaması geçirmişte olabilirsiniz. nasıl bir kanamaydı. yerleşme kanamasıyla ilgili şurda detaylı bilgi var. yerleşme kanaması değil ve normal regl olduysanız korkulacak bişi yok gecikmiştir. ama regl olmadıysanız hamilelik yüksek ihtimal.
ayrıca kondom yırtılması çok zor bişi nasıl yırttınız şaşırdım yani. biz kondomla korunuyoruz yırtılması çok çok zordur.
Bizde anlamadık ama henüz vajina içine girmeye hazırlanırken oldu zaten hemen çıkartıp peçete ile de silmeye çalıştım. İlk kanamaya nazaran ikinci kanamam aşırıydı normalden çok kan geldi

Ha bu arada ikinci kanama regl e denk geliyordu

Back
X