- Konu Sahibi tugbanur bellidir
Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar öncelikle. Ben erkek arkadaşım ile yanlış hatırlamıyorsam Martın dokuzunda kondom ile ilişkiye girdim kendisi kondom takılı iken içimde iki kez boşaldı. Ama biz işi garantiye almak için ertesi gün hapı kullandık. daha sonra 12 martta doğurganlığımın ilk günü yine ilişkiye girdik ancak bu sefer de henüz boşalmamışken kondom yırtıldı. zevk suyundan endişe duyuyorum doğurganlık döneminde olduğumdan dolayı. Bir de normalde çok gezen eve geç giren birisiyim ama corona muhabbetleri yüzünden bir buçuk aydır dışarı da çıkmadım. stres yaptığım için de regli olamıyormuyum acaba ama çok korkuyorum çünkü günüm geçti. sık idrara gitme , şişkinlik , birşey yememiş olmama rağmen mide bulantısı ve kusma. ( düzenli adet oluyordum haptan önce. hapı kullandıktan sonra iki kez bir hafta ara ile kanamam oldu ve ikincisi aşırı çoktu. ve neredeyse bir ay geçecek üzerinden ama şişkinlik vs olmasına rağmen adetim gelmedi ve doğrusu gelecek gibi de hissetmiyorum çok ENDİŞELİYİM) uzun lafın kısası yazdıklarıma istinaden HAMİLE OLABİLİRMİYİM ?