• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı içtim ama hamileyim şimdi ise korkuyorum

cennetimbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
236
1
46
Sakarya
Kullandığımız korunma aracı çıkmış ama sonradan farkettik..ertesi gün hapı içtim.. Ama hamileyim... (Bu hapın tehlikeli olduğunu yani kürtaj gibi çocuk öldürmek olduğunu içtikten sonra öğrendim) şimdi ise korkuyorum .. Salı gününe randevu aldım doktoruma .. Nette araştırıyorum ama hiç bişeye ulaşamadım...Bebeğim özürlü falan olurmu yada kalbi atıyormu yani boş kese falan olabilirmi çok korkuyorum...
Fikri olan varmı... Cevaplrınız beni sevindirecek...

döllenmiş yumurtaya ertesi gün hapının bir etkisi olmaz yani hamileliği sonlandırmaz bence bir zarrı olmaz ama sen yinede doktoruna gidince sor. belki ilişki öncesi hamileydin sonra farkettin içini ferah tut ilk dört hafta korkma demişti bana doktorum zaten eğer düşecekse kromozom bozukluğu varsa ne yaparsan yap durmaz düşer diyorlar zaten kendini suçlama sonuçta bilmiyor muşsun ki

Ay inşallah..içim ferahladı..
İkinci gebeliğim olduğu için doktora gitmem diyordum ama sırf kalbi atıyormu diye korktuğum için gidicem inşallah..

canım bu ertesi gün hapı adı üstünde ilişkinin ertesi günü kullanırsan gebeliği engelliyo 24 saat içindede döllenmemiş olur yani kürtaj sayılmaz.
Sen bence daha önceden hamileydin.

ben de ilk gebeliğimde ertesi gün hapı almama rağmen hamile kalmıştım. Doktora sorduğumda hiçbir zararı olmadığını söylemişti. Zaten ilacın prospektüsünde de yazıyordu. İlaç rahimi etkilemiyor, yumurta da rahimde döllendiği için hiçbir etkisi yok.

canım bu ertesi gün hapı adı üstünde ilişkinin ertesi günü kullanırsan gebeliği engelliyo 24 saat içindede döllenmemiş olur yani kürtaj sayılmaz.
Sen bence daha önceden hamileydin.

Yok mümkün değil... Zaten cenazemiz falan vardı 1 aydan fazla hiç yapmadık ilk yaptığımızdada kullandığımız aracı cıkıverdi..bugün sağlık ocagına gittim ebeye danıştım..hemen ertesi gün kese oluşmaz o yuzden korkma dedi oda... İnşallahşuan içim rahat...

ben de ilk gebeliğimde ertesi gün hapı almama rağmen hamile kalmıştım. Doktora sorduğumda hiçbir zararı olmadığını söylemişti. Zaten ilacın prospektüsünde de yazıyordu. İlaç rahimi etkilemiyor, yumurta da rahimde döllendiği için hiçbir etkisi yok.

Tecrübe edindikçe öğreniyorum :)...peki çocğunuz nasıl iyimi :) yani sağlıklı değilmi

Merhabalar konuyu çok önce sormuşsunuz.şuan bende sizin durumunuzdayım.ella ertesi gün hapını kullanmama rağmen hamileyim.bende çok merak ediyorum bebeğe ne tür bir zarar vereceğini..siz dünyaya getirdiniz mi bebeğinizi herhangi praoblem oldumu?

Back