ertesi gun hapi icmem ise yaramis midir?? deneyimli bayanlar yardim lutfen

aysenn1234

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
22
0
6
34
İstanbul
sevgilimle ilişkiye girdiğimizde yanlışlıkla içime boşaldı. O günun akşamı doğum kontrol hapı kullandım. Ama arastirdiktan daha sonra anladım ki doğum kontrol hapının ilişkiden sonra kullanılmasının bir yararı olmuyormuş. İlişkiden yaklaşık 14 saat sonra da ertesi gün hapı kullandım. Ve adetime 3 gün var. Bende pembmsi lekelenme oldu. Hamile olma olasılığım nedir. Yardımcı olursanız sevinirim acil cevaba ihtiyacım var

d.kontrol hapı fayda etmez
ertesi gün hapınıda ilişkiden ertesi gün
atıyorum 10 da içersen akşamda 10 içiyorsun bir haftaya kalmaz hemen adet oluyorsun zaten (yani bende öle oldu)
gebelik yok ise yaniii
ama sanmıyorum hamile diilsindir

Ama yasmin di benim hapimin markası ve içerisinde ikisinin de ardarda alınması gerektiği yazıyordu. Prospektusu 1bucuk saat sonra okuduğum için yani 1. Hap ile ikinci hapın arasından 1bucuk saat geçti, öyle içtim. Ayrıca tam iki hafta oldu hapı alalı ve bende hiçbir değişiklik yok. Adet olmadım

bildiğim kadarıyla d.kontrol hapını önceki adet gününde almaya başlıyorsun öle etkisi başlıyor.ertesi gün hapında da hemen adet oluyorsun cnm korkutmak istemem ama biraz daha dikkatli olsaydın keşke

Doğurursun o zamn Hem ana olursun hem baba

Dalga gecmeseniz iyi olur surda ciddi bişey konuşuyorum hayatım söz konusu. Neyse perlavista ne zaman içmem gerekiyordu ki hapı?

ertesi gün hapı ilişkiden sonra ilk 24 saat içinde alınırsa %95 oranında etkiliymiş. 2 hap aynı zamanda alınmalıymış.
netten araştırdım az önce sizin için.ben kullanmamıştım daha önce.

Son adetinizden kaç gün sonraydı bu ilişki. Sanırım yumurtlama gününüze çok yakın. Bu durumda ne yazık ki hamile olma olasılığınız yüksek.

Amacm yargılamak değil ama en basinda hayatini dusunsende herşeyi vaktinde yasasan bu şekilde kayginda olmaz bi yerlerinizi tutamiosunuz sonra yok hamileysem yok söylese boyleyse içini karartmak istemem ama pembemsi leke yerleşme kani olabilirmiş bunu da google amca soluo

Yumurtlama dönemine gelmedi ilişkiyi adetimden 5 gün sonra falan yaşamıştık. Bugün ve dün 3 kez pembemsi leke geldi ama çok çok az geldi. adetime de 3 gün var. Hamilelik testi yaptım olumsuz çıktı ama güvenmemek lazım şimdilik teste. Daha erken bekleyip görmem lazım. Su an elimden gelen tek şey allaha dua etmekk...

Allah yardımcınız olsun bi kaç sene sonrada evleniyorum kizlarr kızlık zarı dikimi yapan genital estetik yapan doktor önerisi olan varmı diye konu acarsiniz saygılar sunarım.. .

ilişkiye girmeden önceki beş günde (yada son 1 ayda adet öncesi dönemde) yasmin hapını düzenli olarak kullandın mı peki? kullandıysan rahminin hamileliğe hazır olma ihtimali düşük. 3 hafta geçtiyse bunu üzerinden hamilelik testi yap derim ben.

Ertesi gün hapları hamileliği önler ama 14 saat içinde bir gebelik oluşmuşsa bu durumu düzeltmeye yaramaz.

Hayır kullanmamistim yasmini 1 kez içtim iliskiden sonra. Ve bugün adet oldum ertesi gün hapı adetimi de öne aldı ama adet oldum şükür allahimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…