• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı gecikme yapar mı

Kızlar düzenli regl oluyorum normalde. Regl olmam gereken gün korunmasız ilişkim oldu eşimle. 24 saat sonra ertes aldım. 4 gün oldu hala regl olmadım. Hamile olma olasılığım var mı?

Kızlar düzenli regl oluyorum normalde. Regl olmam gereken gün korunmasız ilişkim oldu eşimle. 24 saat sonra ertes aldım. 4 gün oldu hala regl olmadım. Hamile olma olasılığım var mı?
Valla benim 15.gün bugün regl olamadım hala keşke o hapı içmeseydim diyip duruyorum kan testi yaptırdım negatif normal test yaptım onlarda negatif olamıyorum ama asla

Valla benim 15.gün bugün regl olamadım hala keşke o hapı içmeseydim diyip duruyorum kan testi yaptırdım negatif normal test yaptım onlarda negatif olamıyorum ama asla
Evet ya normalde o gün karın ağrım bile başlamıştı, sonra ne olur ne olmaz diyip aldım. Her tarafımda hassasiyet var

İyi çok güzel inşallah bende görürüm.. ovulasyon testim 3 gündür eşit koyulukta çıkıyor ya . Bu ilaç lh seviyesini yükseltir mi bilen var mı

Back