Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım 4 aylık evliyim ve bir çok konuda tecrübesizim ve de endişeliyim çünkü 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim düşmüştü kürtajdan 2 hafta sonra eşimle birliktelik yaşadım kondom yırtıldığı için ve kendimi korumam gerektiği için mecburen ertes72 kullandim daha sonra tam 3 gün kanamam oldu zaten bekliyordum kanama olmasını bence bu ilacın yan etkisinden daha çok etkili olduğunu gösteriyor bu benim kendi düşüncem belkide yanılıyorum 2 gün önce tekrar birlikte olduk fakat anlamadığım şekilde kondomun içimde kaldığını farkettim tabi kondomunda içi doluydu haliyle yine korktum hamile kalmaktan ve yine aynı hapı kullandım belki diyeceksiniz aptallık ayda 2 kez hap kullanmak diye ama mecburdum hem hamile kalmaktan korkuyorum artık çünkü tramvay yarattı bende hemde evliliğimin oturmasını bekliyorum kürtaj işlemi olduğu için farklı şekilde korunamıyoruz biraz uzun oldu evet farkındayım ama ben bu ilacı 11 saat içerisinde içtim son içtiğimde yinede hamile kalma olasaılığım varmı ve de henüz adet olmadım dediğim gibi kürtaj olduğum için yani 1 ay da 2 kez o hapı kullandım ilkte kanama oldu yine bu 2 de kanama olurmu başına böyle birşey gelen varmı lütfen yardımcı olun endişeliyim