Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum karşı komşumu kürtaja aldılar ertesi gün hapı içtiği için sağlıklı bebek doğuran da vardır tabiprospektuste ve nette yaziyor fetusa zarar vermez bebege gebelige zarar vermez sadece dollenme olmadiysa bunu engeller yaziyor olmasini yani
Evet bir yakınımcevrenizdemi
Bu bilgiyi nereden öğrendiniz?Ertesi gün hapıyla hamile kalınınca yüksek oranda kürtajla bebeği alıyorlar çünkü bebek ciddi risk altında oluyor
Karşı komşum kürtaj oldu 8 saat sonra içmiş ertesi gün hapını gebelik oluşmuşBu bilgiyi nereden öğrendiniz?
ya demek oyle ozaman bu Hapin ne ozelligi varKarşı komşum kürtaj oldu 8 saat sonra içmiş ertesi gün hapını gebelik oluşmuş
Korunma yöntemleri de %100 koruma sağlamıyor malesefya demek oyle ozaman bu Hapin ne ozelligi var
Böyle bir etkisi olduğunu duymadım hiç. Gebelik oluşabiliyor ama oluşan gebelik ellaya bağlı sağlıksız olmuyordur diye düşünüyorum. Yine de uzman değilim. Kesin yorumu onlar yapar.Karşı komşum kürtaj oldu 8 saat sonra içmiş ertesi gün hapını gebelik oluşmuş
İnsanları bu şekilde korkutmayın lütfen. Ne yaşadınızda neye dayanarak bunu çok rahat bir şekilde dillendiriyorsunuz.Ertesi gün hapıyla hamile kalınınca yüksek oranda kürtajla bebeği alıyorlar çünkü bebek ciddi risk altında oluyor
bende postbill kullandım 6 ay önce herhangi bir yan tesir ve hamilellik yaşamadım.Ben baska bir markayi iliskiden sonraki 2 saat icinde kullanmistim seneler once, hamile kalmadim. Ama butun regl dongumu mahvetmisti, duzelmesi birkac ay surdu.
bende postbill kullandım 6 ay önce herhangi bir yan tesir ve hamilellik yaşamadım.