Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam ovulasyon gunume denk geldi ya esim korunuyordu normalde. cok tedirgin oldum Hapin firmasina yazmislar ama ernes degil ella marka icin okudum bilmiyorumŞikayetvar'a niye insan bunun şikayetini girer ki, zaten koruma oranı belli, %100 iddiası yok. İlginç.
Ben 1 kere kullandım, hamile kalmadım. Ama %100 değil dediğim gibi risk var. Bekleyip göreceksiniz.
3 gundur adet olacakmisim gibi oluyorum halbuki 10 gun var dahaBen baska bir markayi iliskiden sonraki 2 saat icinde kullanmistim seneler once, hamile kalmadim. Ama butun regl dongumu mahvetmisti, duzelmesi birkac ay surdu.
Korunmayı iyi bilmenize rağmen bu riski almak...esimle korunmasiz bir iliski oldu. hemen sabah 10 saat sonra ernes72 aldim. ama sikayet var. comda ertesi gun hapi almasina ragmen hamile kalanlarin konusunu okudum. iki cocugumuz var Rabbim olmayanlara versin varmi bilginiz bu hapla ilgili kullanan yakininiz vs.
bizlik birsey degil bizde sasirdik prezarvatif yirtilmis sok oldukKorunmayı iyi bilmenize rağmen bu riski almak...
bizlik birsey degil bizde sasirdik prezarvatif yirtilmis sok olduk
prospektuste ve nette yaziyor fetusa zarar vermez bebege gebelige zarar vermez sadece dollenme olmadiysa bunu engeller yaziyor olmasini yaniErtesi gün hapıyla hamile kalınınca yüksek oranda kürtajla bebeği alıyorlar çünkü bebek ciddi risk altında oluyor
Malesef var.esimle korunmasiz bir iliski oldu. hemen sabah 10 saat sonra ernes72 aldim. ama sikayet var. comda ertesi gun hapi almasina ragmen hamile kalanlarin konusunu okudum. iki cocugumuz var Rabbim olmayanlara versin varmi bilginiz bu hapla ilgili kullanan yakininiz vs.
Yumurtlama gününüze yakın mı beraber oldunuzesimle korunmasiz bir iliski oldu. hemen sabah 10 saat sonra ernes72 aldim. ama sikayet var. comda ertesi gun hapi almasina ragmen hamile kalanlarin konusunu okudum. iki cocugumuz var Rabbim olmayanlara versin varmi bilginiz bu hapla ilgili kullanan yakininiz vs.
evet tam gunumduYumurtlama gününüze yakın mı beraber oldunuz
cevrenizdemiMalesef var.
%1 lik bi oranla kalınıyo kadın kaldı da
Hay Allah keşke riske atmasaniz zaten 7 gün falan riskli oluyor . Ben evlendiğim günden beri o şekilde korunuyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Olursa da başım gözüm üstüne durumumuz var şükür ama 2. İ biraz geç olsa fena olmaz diyoruz . Herkes kendi adet düzenine göre kolayca hesaplayabilir mesela benim adetim hep 28 gündür ayın biriyse 8 gün adetim sürüyo gebelik ihtimali fazla günümde 11 12 13 14 15 16 dir o günlerde ekstra korunuruz. Sizde hesaplayınevet tam gunumdu