- 3 Temmuz 2024
- 28
- 1
- 22
-
- Konu Sahibi Beyza161616
Bu haplar bu kadar düzeni bozarMerhaba ben bundan bir buçuk ay onnce norlevo kullandım skeiz saat içinde. Hiç kanama yaşamadım ilikiyende reglim bitti üçüncü gün falan sonra girdim yani. Neyse normal adet tarihimin üstünde neredeyse üç hafta geçti ve diğer döngüme bir hafta kaldı. Adet olamadim test yaptım defalarca erken gebelik ve normal kaset testlerden hepsi negatif. 15 gün gecikmese de yaptım negatif ti yani. Stres olmaya başladım kan testi veremiyorum. Bu haplar bu kadar düzeni bozar mı acaba? İlk defa kullandım stres olmaya başladım böyle bir durum yaşayan var mı
Ay vallahi aşırı stresliyim uc hafta gecikme nedir yaBu haplar bu kadar düzeni bozar
Ertesi gün hapları hormonları şinanay yapıyo kullanmadım ama araştırmak bedavaAy vallahi aşırı stresliyim uc hafta gecikme nedir ya
Bekliyorum dört gözle valla kanser olacamErtesi gün hapları hormonları şinanay yapıyo kullanmadım ama araştırmak bedavagoogle amcada yazıyo hemen
Merhabalar regl oldunuz mu acabaBekliyorum dört gözle valla kanser olacam
Hayır hâlâ olmadimMerhabalar regl oldunuz mu acaba
Bende aynı durumdayım ne yapmamız gerekiyor bilmiyorumHayır hâlâ olmadim
Benimde 15 gün oluyor bende geçen ay ella atmıştım ilişkiden 12 sonra test yaptım negatif ama korkuyorum yine deBir buçuk ay geciktim ben hala sen ne kadar
İnan bende dünya kadar yaptım en son iki gün önce yaptım negatif. Ben kullanali iki ay oldu hapı. Sanırım hap bizi mahvettiBenimde 15 gün oluyor bende geçen ay ella atmıştım ilişkiden 12 sonra test yaptım negatif ama korkuyorum yine de
Ya gerçekten öyle en son 22 haziranda adet oldum bugün çok ağır falan kaldırdım açık pembe leke geldi sonra bir daha hiç olmadı daha çok korkmaya başladım tekrar test yaptım yine negatif çıktıİnan bende dünya kadar yaptım en son iki gün önce yaptım negatif. Ben kullanali iki ay oldu hapı. Sanırım hap bizi mahvettitüm dongumuzu bozdu bir daha kullanmam. Doktora da gidemiyorum zaten bende stresliyim ama dediğim gibi negatif cikmis çok dusunmemeye çalış bak benimki bir ayı geçti gecikeli
Kendini zorladiysan ondan gelmiştir korkma canımYa gerçekten öyle en son 22 haziranda adet oldum bugün çok ağır falan kaldırdım açık pembe leke geldi sonra bir daha hiç olmadı daha çok korkmaya başladım tekrar test yaptım yine negatif çıktı
Sanırım bugün regl oldum aşırı derece bel ağrım var yerleşme kanaması olsa leke şeklinde olurdu diye düşünüyorum sabah test yaptım negatif çıktı daha sonra kanamam başladı aşırı yoğun veya pıhtılı değil amaKendiniczor
Kendini zorladiysan ondan gelmiştir korkma canım
Bende en son 7 Haziran da regl oldum gerçekten kafayı yemek üzereyimİnan bende dünya kadar yaptım en son iki gün önce yaptım negatif. Ben kullanali iki ay oldu hapı. Sanırım hap bizi mahvettitüm dongumuzu bozdu bir daha kullanmam. Doktora da gidemiyorum zaten bende stresliyim ama dediğim gibi negatif cikmis çok dusunmemeye çalış bak benimki bir ayı geçti gecikeli
Bende ilk adetimde 5 güm gecikti oldum ama pembe renkte 4 gün sürdü normalde dol yoğun olur. 2. Ay sdetim 4 gün oldu hala olmadım test negatif testi atmayı unutmuşum 6 saat sonra baktım hafif çizgi var korkuyorumBende en son 7 Haziran da regl oldum gerçekten kafayı yemek üzereyim
Merhaba oldunuz muHayır hâlâ olmadim
Maalesef olmadım delirecem vallaMerhaba oldunuz mu
Bende aynı 2. Testi aldım yaptım biraz önce gidip gelip bakıyorumMaalesef olmadım delirecem valla