- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ertesi gün hapı 36 saat sonra
- Konu Sahibi krkozbkts
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin aminÇook düşük bi ihtimal onun da olacağını sanmam
Bu cehaletle sizin de üremeyi durdurmanız gerekiyor. Tavsiye ederimDoğru bi tercih yapmışsınız bu “duygusuzlukla” ürememek sizin için en iyi olanı
Okey okey en bilge sizsiniz.Bu cehaletle sizin de üremeyi durdurmanız gerekiyor. Tavsiye ederim
Abalevoyu bende içtim bir yan etkisi oldu muMerhaba kızlar 3 aylık bebeğim var 36 saat önce eşimle bi ilişki yaşadık vajina üzerine boşalma oldu ama ben çok evham yaptım gebelik oluşabilir diye içim rahat etmedi ve 36 saat sonra ertesi gün hapı içtim sizlerinde fikrini almak istedim gebelik oluşabilir mi ilaç ismi abelavo
Bana herhangi bir etki yapmadı siz ne zaman kullandınızAbalevoyu bende içtim bir yan etkisi oldu mu
Ben 2 gün önce kullandımBana herhangi bir etki yapmadı siz ne zaman kullandınız
Sıkıntı olmadı bende umarım sizde de olmazBen 2 gün önce kullandım
Bir sonraki adetim aynı tarihte olsun da çünkü bir yere gideceğim adet dönemine denk gelmesinden korkuyorumSıkıntı olmadı bende umarım sizde de olmaz
Bende gebelik riskinden korkuyorum umarım olmaz amin amin aminBir sonraki adetim aynı tarihte olsun da çünkü bir yere gideceğim adet dönemine denk gelmesinden korkuyorum
Bence olmaz gibi. Gebeliği yüksek oranda önlüyor diye biliyorum amaBende gebelik riskinden korkuyorum umarım olmaz amin amin amin
Siz kaç saat sonra içtinizBence olmaz gibi. Gebeliği yüksek oranda önlüyor diye biliyorum ama
12 saat sonra içtim benSiz kaç saat sonra içtiniz